Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar je, nakon godinu dana uspio je nauciti masku staviti na glavu
Vlada fpih namjerno nije nabavila vakcine jer nije htjela da budemo pokusni kunici kao neke razvijene zemlje…vlada fpih je nabavila respiratore koji su izgleda uz strucnost podobnog sda kadra i njihovih poltrona pobili boga pitaj koliko gradjana…treba li jos nesto dodati ili ste gluplji od bilo koga na ovom svijetu?
Ovako ce govoriti i u septembru kada ce nas vecina prebolovati koronu... toliko o usranom Fadilu.
Oj Fadile, muko.
s kojim vakcina fadileeeee?? jesi kupio vakcine pa da se pocne intenzivnije vakcinisati
bice vakcine ove godine, jasta
Jadna Bosna s takvom vladom i premijerom
Šuti Fadile tako ti dvoje Azre. U tvom Gradačcu i ostatku Tuzlanskog kantona u ovoj sedmici vakcinacija doniranom Vučićevom AstraZenecom. Sramota.
Svakako treba intevizirati imunizaciju....Potrebno proširiti kapacitete..Za vikend su bile velike gužve...na vakcinalnim punktovima...Loznica,M.Zvornik,Šabac,Ruma..Plevlja..Ljubovija ...Srem Mitrovica...svugdje gužva.....Mogli bi se napraviti montažni punktovi na granici...i sl...da se ubrza imunizacija.....I samo da pitam, šta će Fadil na slici..u ovoj priči?.
Sta bi s ventilatorima i sudjenjem? Gdje su vakcine?
Delta Fadil tipicni Bosnjak ||||PUTUJ||||
A VAKCINE ????!!!!!!
✌️
Imunizacija u FBiH bijelim lukom i sirutkom
U vezi intenziviranja imunizacije evo film "Šah-Mat za čovječanstvo" iz 2013 g iz kojeg se jasno vidi o čemu se ovdje radi, sve je davno predviđeno od pandemije, vakcinacije, čipovanja, policijske kontrole do uloge medija... https://www.bitchute.com/video/nYkXLZoLbyl8/
Ne brini, intenzivirali smo sami keru