Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo stradanje?! Nigdje veze! Treba zabraniti taj skup. Ko ce mi reci, kako da vratim moje drage prijatelje sa kojima sam rastao, skolske drugove, clanove porodice, djecu iz komsiluka koji su stradali u Sarajevu. Plakao bih za njima svaki dan, i obiljezavao svaki dan njihovog stradanja, ali ne moze brate, nema ni suza vise. Ostala je samo bol! Ovo je cista provokacija! Cuj stradanje vojnika?! Cista provokacija i ismijavanje zrtvama i braniteljima naseg grada!
Ova naša TELAD na vlasti dozvoljava da mi agresor i danas hoda po Sarajevu i obilježava nešto što je samo u njihovim glavama se desilo. Što ti isti što dolaze ne obilježe gdje su grobnice nestalih?
razvuci im pamet tako daim jezik vuce na jednu a srce na drugu stranu
sacekati da se dobro nakupe u sarajevskom pasaluku a onda...
šta agresori hoce ? ma sve s noge na nou nisu bili civili nego skupina koljačka koja je izašla sa oružijem da opkoli tuzlu, zao mi je sto nisu pobili sve do jednog...
Ogledaj se, pljunut si turcin!! hhhaahhaha
QPartizan Najbolji lijek za rebe da otrcis devet krugova oko neke dzamije i tri puta proucis subhaneke.
@Partizan Iz kakve si ti p.icke izasao?! Dosta vise nacionalizma, kretenu jedan. Reci mami neka ti zovu doktore. Pogledaj sta pises nisi zdrav nikako, idi lijeci se.
dok davite islam ski svijet grlite bosanske muslimane
Sarajevo jeste mnogo kulturno, ali Sarajlije su Goveda.
Po tvojoj logici posto su tvoji za vrecu brasna primili I.slam i T.urci vas postedjeli,u tebi tece prava H.riscanska krv,nezaprljana.A zato vas pravi M.uslimani i nazivaju K.atplickim i P.ravoslavnim M.uslimanima,i.zrode i o.tpade od v.jere.Nije vam laHko nositi pecat cijeli zivot i biti podvrgnut ismijavanju.A prasetina jos glavno jelo,samo krisom je nocu pecete kad znate da vas komsija ne moze iznenaditi.Rekose li ti tvoji gdje su zakopali i.kone?
bili i ostali kvislinmzi i fasisti
mišu... hhhahahaha
nakon ovih komentara sasvim je jasno da su u pravu oni koji traze reciprocan odnos prema muslimanima u rs dakle svakodnevni pritisak od politike do svakodnevnog zivota
Jel ti to ne mozes sam sebe da pogledas u ogledalo, jer sve vise i vise licios na Turcina, jer nosi to u genema jer su ti Turci gazili prababu paraskevu kad su prolazili kroz srpsku zemlju.
Kako ti je seka, podrumaška SDP p.i.č.k.o.?
RS nije postojao tada, htio si reći poginuo je jedan građanin Jugoslavije. Okupatorski vojnik u stranoj državi.