Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve dok se bude mrzelo, pljuvalo po bošnjačkoj, srpskoj, hrvatskoj strani neče biti napredka o čemu priča Kacin..kad u sebe prvo pogledate i promenite svoje \"navike\" onda vas čeka bolja budučnost, lako je samo pljuvati, kritikovati i mrzeti..ako vam je do zajedničke BIH.. pozdrav svim dobronamernim
upozorava Kacin i podsjeća da je Carl Bildt je već jednom imao priliku da se okuša u BiH i njegov (i) pokušaj(i) je propao(li). Sličan ishod slovenski europarlamentarac očekuje i za \"butmirsku predstavu\" Ne samo da je \"njegov pokusaj\" u BiH propao nego je imao imao efekat pogorsanja i onako ocajnog stanja.
Upotpunosti se slazem sa tobom .Ziv i zdrav Ti meni bio brate 100 god.
Bildt je srpski zet koji radi samo za srbe.To je isto radio u toku rata.treba ga otjerati u PM.
ovaj isprdak iz svedske je nacista treba ga hapsiti. Nanio je mnogo bola za BIH. Svi LIDERI koji su za BIH pozdrav. Recite CUKOVU dosta je vise nekide u svedsku i nek laje koliko moze. Zabraniti mu da izgovara BOSNA on to nezasluzuje pseto jedno. Pozdrav svima za BIH.
bidticu cukove. SIBE bagro fasisticka
Nije Karlu Biltu u Beogradu Ruža bila dadilja ,nego sinu Torvalda Stoltenberga dok je ovaj bio ambasador u Beogradu.
Onaj Carl Bilt...onaj Svedjanin...njega je odgojila Ruza iz Beograda...radila ta Ruza kod njegovih u kuci i bila mu dadilja...e sta ce sad bit\'...Carlova rodjena mater je umrla mlada, pa tako da je Ruza nastavila voditi brigu o njemu..razumijees...Ta zena je danas u penziji i zivi u BG...a Carl je cesto posjecuje i on Carl prica Srpski perfekt. a ko bi ga naucio Srpski no ona...razumijees.a..ovo je sve istina sto vam je reka Mrdjan iz Runjuse donje
Ti si u svom postu odgovarajući onom liku iz Zagreba indirektno PRIZNAO da je entitet rs nastala na genocidu.. Sve tvorevine nastale na genocidu i zločinu neće donijeti dobro i kad tad će morati biti ukinute.
Gospodin Kacin je jedan od malobrojnih evropskih parlamentaraca ,karakteran, posten,objektivan,realan i sto je najvaznije covjek kakvih je malo u parlamentu stare dame. Stvarno je realno opisao mafijasa koji je primao 2 plate dok je bio visoki predstavnik u BiH (visoki pred.i svedski parlamentarac.)sramota.Kao gradjanin BiH zahvaljujem se gosp.Kacinu na objektivnom misljenju.Zivio 100 god. i Bog Ti dao lijepo zdravlje.
Ma nema od ovog nista, kao sto nije bilo nista ni tokom rata dok su Evropljani pokusavali da dogovore diplomatsko rjesenje. Problem nije toliko u dogovoru koliko u provedbi. Samo budala moze ocekivati da ce domaci politicari ogrezli u kriminalu pristati na jacanje drzave, tj. reda, zakona i morala, i jos pristati da sami do implementiraju. A svi znamo da se Evropa uzasava pomisli da nesto moraju silom nametnuti (citaj: nece kile). Znaci jos jedan razgovor tipa obecanje-ludom radovanje.
Ko zna u svjetu od politicara da je Bild simpatizer srba,a svedi se dice sa njim.Treba sutra izaci i pokazati da samo mi u Bosni znamo za koga on radi.Pa on molra igrati kako rusi i srbi sviraju propadose mu fondovi i akcije u ruskom gasu,a ako raja bude pravila proteste protiv njega opet ce se i ove zime mrzniti bez gasa.Ma to je sve ruska mafija i mason do masona.
Zagreb 08.10.2009. u 13:57 Ako je neka zemlja zlocinacka,genocidna i nebi trebalo da postoji ond aje to tvoja Hrvatska klero-fasisticka-genocidna zlo-tvorevina koja se prostire 1/3 na kostima Srbskog naroda i gruntu srbskog naroda.zatim isto tako nad Italijanima u IStri Kvarneru i Dalamciji cije teritorije su vjekovno Italijanske i nadam se da ce Italijani d ate svoje teritorije da povrate. SLOBODNA I NEZAVISNA SRBSKA REPUBLIKA
gragi konstituivni narodi, uopste nije vazno sta ce se ko dogovoriti zanas muslimane je jednio vazno da je bih medjunarodno priznata i neupitna to je oko cega se svi slazemo. a sad na koliko kantona regija i li ostalih gluposti je neko misli djeliti to uospte nije vazno, jer pogledaom oko sebe mozete vidjeti da se muslimanska populacija u bih duplo bze siri nego ostale , naprotiv srba i hrvata nestaje iz godine u godinu, to ima razne rzloge, jedan je taj sto je natalitet muslimana u cjelom svjetu napreduje dok se drugi smanjuju , a drugi sto mladi srbi i hravti sele u susjeden zemlje mna skolovanje , jer nijedna normalna osoba nece pomisliti da sa diplomom iz sirokog brijega ili banja luke ima bilo kakve sanse za uspjeh. sto dovodi do zakljucka, kako god bih da se podjeli to ce biti samo na papiru a vlast ce svakako preuzeti muslimani svidjalo se to kome ili ne, to se nemoze malo tazvlaciti ali nikako zaustaviti
Znas kako kaze Hercul Poirot \"cherchez la femme\" ili \"trazite zenu\" :):):)