Formiranje Vijeća ministara
0
Sastanak u Brčkom prekretnica za SDS?
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada cete vi srbi vise prestat da smrdite vi niste ljudi vi nezasluzujete ni da budete zivotinje sm_radovi neobrazovani FUJ STE
Jednostavno samo markirajte granicu prvo.
muslimajmuni otklepecite nanulama do Turske ako vam se ne svidja u drzavi Republici Srpskoj! Naravno, zemlje mozete ponijeti koliko se zalijepi na nanulama. Jednostavno,zar ne?
Spriječavanje uspostave Vijeća ministara BiH je direktna posljedica nastavka dogovora iz Karađorđeva (dogovor dva HDZ-a i SNSD-a u Mostaru).
Brcko Brcacima a Focacima nista.......
MUAMERE PRDNEM TI NANI U USTA
muamere jedi go.vna
Bravo !!!
kao prvo htjeli ste rat i zaratili ste sad vodite hladni rat protiv bih,muslimana i hrvata a hrvati kao i u ratu su malo uz nas malo uz vas,ali najveci problem pravite vi srbi trenutno se ponasate bahato nekulturtno i diktatorski sa ultimatumima kao ako ne bude kako vi želite neće ni biti.nakon rata srbi se zale da su ugrozeni i krive muslimane za to iako su srbi izvršili genocid i silovanja nad muslimanima a i hrvatima,svaki covjek svaka sila koja nije znala svoju granicu sama je sebi dohakala pa tako će te i vi dohakati entitetu srpskom a i sebi.ALI NE ZABORAVITE DA SVE TO ŠTO SADA KOČITE I PROTIVITE SE DA ĆEMO VAM VRATITI SA KUSUROM I DA ĆE DOĆI VRIJEME KAD ĆETE VI NAS MOLITI I ZA OPROŠTAJ I ZA PODRŠKU KAD VAM BUDE TREBALA RADI OSTVARIVANJA SRPSKIH CILJEVA. I DA SE NAGLASI DA STE GENOCIDAŠI I NACINALISTI I FA ŠISTI I ČE TNICI,OTETO JE PROKLETO.SIG
LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! JE CAR!!!!!
koje strane Bosicu,a da mozda nisi ti ta strana cccccccccccc