Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST HARISE SAMO TAKO !!!
POZOR!!! ŠIRITE OVU PORUKU DALJE!!! Rat u ex-yu je napravila Amerika! Baker je 1991. dao zeleno svijetlo Miloševiću da napadne Hrvatsku,tj JNA. Zimerman je Aliji rekao do povuče potpis sa Carrington Coutileriovog plana, i onda dođe rat u BiH.Amerika je srušila Jugoslaviju da može postavit baze na Kosovu i da sruši blok nesvrstanih. Amerika zakuhuva rat u BIH,jer će i tu stavit bazu u Neumu za Jadran! Amerika i kapital vladaju svijetom,a narodi kao Srbi,Hrvati i Bošnjaci se mrze,a to je sve Amerika skuhala.Prije rata su živili svi u slozi. Pročitajte te knjige KO JE FINANCIRAO HITLERA,VOLJA ZA MOĆ,GOSPODARI KAOSA. SMRT WALL STREETU!
dabogda se ne vratio. najbolje bi bilo dana tv-u vidimo vijest da su mrcinu izvukli iz rijeke Hudson...
Zar jos neko moze vjerovati ovom prodavacu magle? Dva puta je vec ubio Bosnu, jednom kada je sa svojim pajtasom Izmetbegovicem u Dejtonu legalizovao RS, drugi put kada se prije tri godine vratio iz Turske i svojom supljom pricom zaustavio proces reintegracije drzave. Tri godine Dodik divlja jer mu je ovo nakvarcano djubre otvorilo put svojim rusenjem aprilskog paketa iz kojeg je stajala Amerika. Pipo
da ga hoce ko poslat na mjesec i da nam se nikad vise nevrati! da se bogdom nikad ne vrati iz turske prije tri godine.
Hajde Hari razguli i pust da sposobniji ljudi rade. Non stop cujemo istu pricu a nikakvog djelovanja nakon toga. Sramo ti se za zaposlajavanje nekompetentnih savjetnika preko veze.
SIlajdzicu guibi se vise iz politike. Provaljen si vec godinama. Kako te nije sramota podvala i lazi koje prodajes ovom ojadjenom svijetu. Odvratno.
@Bosanac, kad sam pisala o demilitarizaciji, nisam ni pomislila na Dodika ni na nikakve Srbe nego iskljucivo na americko europske sinove i kceri Stranke za BiH.
ovo dogovor oko nekog sverca..sigurno ce uvesti smrznuti oslic pa ga prodavati kao svjez..a i koju tonu zlata ce sakriti u oslicu :)
od ide u SAD da mu ocitaju bukvicu.... nema on sta tamo da predlaze i da se zalaže...svi ce oni otici na raport....ulazak u NATO je glavni ameicki cilj a DEMILITARIZACIJA JE DOLAZI U OBZIR IAKO JE SRBI TRAZE!!! Prije 10 dana završena vjerzba Nato-a i oni traze demitarizaciju. Klasicna dodikova pusta želje i jos jedna od brojnih podvala na koje je nasjeo srpski narod ....DOK MILIONI NESTAJU!!!
pod 1. prijetnja miru je prijetnja ukidanja entitetskog glasanja, barem toliko znamo.... a pod 2. garant miru je demilitarizacija citavog bh prostora i pod 3. prijetnja miru je svaka prica o miru koja dolazi od strane lige vladara1990.
Ovaj mufljuz jos misli da ima nekakav legitimitet. Hari za ovakvu sudbinu zemlje ti si jedan od najvecih krivaca...to vec i vrapci znaju...a ti glavu zabio u pijesak k\'o noj.
e moj harise, sada pazi sta ces govoriti pred svijetom, da ti se ponovo ne omakne neka tvoja istina, pa da ti taj isti svijet ne dodjeli jos koji crveni karton.