Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Siroka vam Hrvatska ,a i svijet.Niko vas nece zaustavljti ,idite s milim BogomSamo sto vas je i hrvatsko gradjanstvo sito,pokraliste sve sto ste mogli po svojoj zemlji ,pa natavljate to i po susjednoj ,a i evropskom zemljama i oni su vas siti.Odkud sad se tako dobro razumjete sa politikom koju je zapoceo Milosevic ,a zavrsio Tudjman?Mi lojalni gradjani BiH naucicemo svoju djecu i unuke ko je ovo sve napravio i sta je nasa zemlja.Necemo ponoviti gresku nasih roditelja! Vraticemo svima koji su za ovo zlo odgovorni.A zlo se nastavlja dugo i poslije okoncanja rata.
Ko vam daje za pravo i koste vi sto radite na raturanju BiH-?Vasi moderatori treba da se uce da podnesu ono sto gradjani napisu i da objavite,na svojoj stranici.Mislim da bi ovaj forum trebalo ugasiti ,jer su moderatori ne demokrate i propagiraju ideju podjele BiH
Lijepa naša domovino Lijepa naša domovino, Oj junačka zemljo mila, Stare slave djedovino, Da bi vazda sretna bila! Mila kano si nam slavna, Mila si nam ti jedina, Mila kuda si nam ravna, Mila kuda si planina! Teci Savo, Dravo teci, Ni ti Dunav silu gubi, Sinje more svijetu reci: Da svoj narod Hrvat ljubi! Dok mu njive sunce grije, Dok mu hrašće bura vije, Dok mu mrtve grobak krije, Dok mu živo srce bije!
Rvati, proglasite sada ErcegBosnu, jer sada je guzva i svak je zaokupljen sam sobom. Dok se sve sredi i okonca vi ste vec van Bosne . Ovo je sada jedinstvena prilika. A Losnjake ostavite da pjene po forumima...