Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pako >a vrlo dobro znate da ja vjecito bio maticni i sluzbeni -SRPSKO-HRVATSKI e nije, dok Bosna nije okupirana od strane zemalja bivse jugoslavije (srbije i crne gore)zvanicni jezik je bio Bosanski. Tvoji su mozda sljegli iz srbije nakon 1918 kada je srpsko-slavenski kralj otimao bosnjacima zemlju i davao je soluncima. No razumljiva je tvoja mrznja prema Bosnjacima, al ko te jebbe.
sve sto nosi pfefiks samo jednog naroda treba brisati (bosnjacki, srpski, hrvatski), a sve nazvati samo jednim pravim imenom \"Bosanskim\"
Predsednice,Osmanovicu;bilo bi humanije i postenije objasniti i muslimanskom,hrvatskom i srpkom narodu ZBOG cega ste izbrisali prefiks [SRPSKI] sa srpskoga jezika koji ste u svijet na svim internatima,kompjuterima-kako ga vi nazivate racunalom poslali bosanski,a vrlo dobro znate da ja vjecito bio maticni i sluzbeni -SRPSKO-HRVATSKI ili hrvatsko-srpski jezik a taj bosanski nikada nije bio niti ce biti ,Zar neznate da je to veliko krivicno djelo za koje se moze zakonski odgovarati .Vi zelite da pravite komplikacije koje uopste nisu ni potrebne ni vazne,jer sve sto je u bih zna se da je bosansko sa ili bez prefiksa,Pozdrav \"REPUBLICI SRPSKOJ\" I njenoj vladi sa nadom da ce odoljeti svim napotrebnim pritiscima !!!!!
citajte forum sa-x...obrazujte se malo Nokia6170 http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=61837&st=0&sk=t&sd=a&start=175 http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=61837&st=0&sk=t&sd=a&start=250
ma vi ste nesposobni da ista uradite. poklopite se. blago nama sa vama takvim dok se bosna sve vise i vise topi.