Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako treba neka ste sjeli zajedno dosta svađe
SITNOOOO SEJDOOO
Bravo momci.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Najgore je sto i stranci izbjegavaju drzavne strukture i sastaju sa sa plemenskim poglavicama, a ovi sa slike su to izgleda skontali, pa daj da i mi nesto kazemo. A narod je najgori, jer ili botovski zauzima strane, ili ne vidi da se drzava i dalje kroji u kafanama umjesto u institucijama.
Pravi se halabuka, dizu se ratne tenzije, okupljaju se SDA sateliti, sve sa jednim ciljem da Zivkovic preda katolickim Srbima izmjenu Izbornog zakona, to jest Treci Entitet. Jel moguce Komsicu da ne vidis, da je glavni problem i glavna kost u grlu Bakiru, kako da preda pola Federacije Covicu, i ostanemo u Fildzan drzavi, a da ne bude izdajnik. Jel ti Komsicu u tome ucestvujes. Bosna se nece raspasti, traktorista samo suplje baca.
Nesposobni Konakovic i ograniceni nipovci. Sve sto je uzadio dok je bio premijer KS je napravio sestosjed na Bjelasnici na pogresnom mjestu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dino.... pa nama i treba da bude sve ovako kad je opozicija - Dino.
Totalno drugo od teme ali jesu li ono kristal pepeljare lijepe i skupe
Ko li ovoj Danijeli skida gace...hmm
Komsic prica o dodiku, samo da skrene misli o izbornom zakonu😂🤣🤣
AHAHAHAHAHHHAHHA!!!!!
Koji šupljaci u kravatama... smiješno
srbi i hrvati imaju jedan cilj .. zato nase stranke treba da se ujedine za jedan cilj za bih u granicama nikom ni pedlja nema nikom
Srpski specijalni botovi jako dobro znaju okrenuti srpski agresivni secesionizam u krivi smjer, u smislu: ma to je Dodikova retorika da se prikrije njegov kriminal. Dodik je odavno prestao biti "retoričar". On sada direktno rasformira državne organe BiH, a formira iste na entitetskom nivou. Sve to pokriva odlikama Skupštine RS. A glupi Bošnjo neka i dalje vjeruje srpskim botovima i Palmeru prije nego svojim očima. Kad svoje odluke Dodik ovjeri u Skupštini RS onda je haos.
Hajde neka se i on sa nekim sastao!😂😂😂😂
Kemo Ademovic ubica Nedzada Ugljena-javno govori Senad Pecanin.Zet mu presudjeni pedofil-procitajte na internetu da je zlostavljao djecu u OS Grbavica1
Sve je sekundarno, samo je Seydo tercijaran. Još malo, Seydo vrijeme lagano istječe
Ako nam se ova klosarka danijela sta pita, daj da se odmah ugasimo!
Hahah i Tito se okrenuo od ovih uhljupa i gleda u zid radije nego u njih. Sramoti se Seydo gdje stigne i ne stigne. Sreća pa je u ponedeljak prvi pa plata ide, 7 hiljada u džep.
Znači i Komšić mora prihvatiti da je sekundaran. Bakir ga stavio a tek se sad vidi kolika je šteta nanešena Bošnjacima. Izgubili intergitet na pregovorima. Bakir sad sjedi sa predstavnicima EU i SAD i oni ga gledaju kao podmetljivca koji se ne pridržava dogovora. I pitaju se kakvi su to Bošnjaci koji biraju namjerno Hrvatima člana u predsjedništvu. Koja njih ideologija tjera...
Država prije stranke, takvi će dobiti moj glas sljedeće godine.