Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SISANJE MOTKE SE ODVIJA NA DVA NACINA,I TO; KAD SU MOTKE OTKISELJENE ONDA SE
A dzeeee mojjjjjjj AERODROMMMMMMM... poleticuu poleticcuuuu...
Mislim tj hocu da kazem konstruktivno sam ga primio !!!!!
Joj maljine sta je sve naprico,cojk bi reko nezna ni vola prstom u guzicu ubost,a ko bi reko da zna.,maljuga pa u cuturu.,nema druge
Morao je duduk doci u Sarajevo , gdje ce stranac u ono selo od Banja Luke hihihi Sjedi lezi ustani daj šapu XD
Eto cobane nek si ti pismen !!!!!!
Yebo me otac nepismena!!!!!!!!!!!!!!!
@Pravi Patriot.....tj coban......zabij si tu ikonu dzedu svom ceti u paksu gdje mu je cijelo vrijema stojala skrivena !!!!!!
Nikome se ni niste mogli dodvoravati ......kako ti to vec zoves.....cuj dodvoravanje......zato sto vas takve genocidne niko ni ne voli ....ustvari ljudi takve po svijetu uglavnom preziru !!!!!
Prvo papak, vazda su karali oni sto voze kabriolete. Slobodno pitaj mamu i uvjerit ćeš se! drugo ne može biti prljav neko ko pere pakaš knjaz miloševom, a ne utrlja ga samo papirom i kose btw pere pet puta dnevno! Dalje ko je konvertit i poltron, kada ti je neki brkati Turčin predak, pogledaj malo čehru u ogledalu! Dalje Džeko je podero na tekmi Nemanju, isto ko Bajazit onog glupka! And last, but not least RS je država al u k.u.r.c.u!
@mosnjak konz........posto se radi o vlahu koji laje...pjeni i naravno laze......ovo sve sto je napisano stoji samo umjesto nas radi se u stvari o vama genocidasima.......a sto se tice teritotije i procenata......to je relativna kategorija..........uostalom pjeni cobane....samo mi objasni ko je priznao tu vasu genocidnu nakazu od drzave.....cuj drzava !!!!! I idi u Hrvatsku gdje zive pravi hrvati pa im pricaj o ljubavi......vasoj cobanskoj !!!!!
..u šumsku...
http://bs-ba.facebook.co m/people/Pipo-Sa-x/100000965 839721
joj,divi mu cufa...hahahahahahah...neandertalac...primitivac..klempavi vepar...grokci po mrskoj,bježi u šumu....
ma sta hoce vise ovi cetalji...ajd mrs odavde.mars...tornjajte se po sumama i gorama..ajd..laganice..