Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene samo zanima jel se nakon ovoga glasaci SDA i SBB-a osjecaju ko idioti ili su ponosni?
mislim da da,uglavnom su to porepne muhe dobro uhljebljene na drzavnim jaslama to je glasacki korpus cca 300000 ljudi koji zive bosanski san,ostalo je buranija i sirotinja
SRELA SE DVA IZDAJNIKA FUJJJJJJJJ. BAKIR JE PRODAO SVE ONE KOJI SU GLASALI ZA NJEGA DA BIU OSTAO NA VLASTI
nisu ovo izadjnici,ovo su kriminalci teskog kalibra
izvini cia na mojoj lošoj definiciji. tačno samo se kriminalci danas pljuju sutra ljube. pa rekao je ljubo zemuinac (gospodin među kriminalcima nedostignuti). mi kriminalci danas pucamo jedan na drugog a sutra se grlimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NAKON SILNIH CUNAMIJA UVIJEK PRVO ISPLIVAJU GOVNA.
KRIMINAL IZA I ISPRED NJIH.
Ja što su ti političari, obični šljam.Poslije silnih čamparizacija - turkizacija (Radončić), keljemendizacija - privatizacija-prevara (Izetbegović) sada nemogu jedan bez drugoga. Kako je vlast slatka, a to je Fahru boljelo jer nije u vlasti.Sada će početi podjela ministarstava a kuda će se sa SBIH silom nebeskom, jer Ujo neda hrvatska mjesta nikome. Teško nama kad počne sa podjelom vlasti.
USLOV; Da se ućutka neugodan svjedok koji ga je ćesto viđao BRAŠNJAVIH RUKU, da se suradnja ne bi proširila i na KOSOVO. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24376/champarizacija_avaza_chega_se_plasi_utemeljitelj_fahrudin_radonchic.html
Ministar sigurnosti želi prvo ućutkati neugodnog svjedoka koji ga je često viđao BRAŠNJAVIH ruku, prije ulaska u koaliciju. Da se ista ne bi proširila i na KOSOVO. :))) http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24376/champarizacija_avaza_chega_se_plasi_utemeljitelj_fahrudin_radonchic.html
Lopovluk.
A skank bakireee..
Nuto momka nuto mu odjela. Model koji nosi Fahro se nosi u Robijašnici ZENICA, a Bakir nosi odijelo koje ga asocira na oca i njegovo robijanje u FOČI. Ovaj gangam style ste dobili JER STE VI TO TRAŽILI !
KOZA NOSTRA Iz tog razloga do sad su za Bakirove vladavine ovu zemlju posojetili državnici Vučić ( dobio batine), Papa (nije srećom dobio ni od koga batine) i Erdogan koji je nedavno izgubio izbore a dobio samoubice. A oni kad krenu nikad se ne zaustavljaju. A i što bi ?? Dakle očito je ova zemlja manje psojećena od Albanije za vrijeme velikog demokrate Envera Hodže ! NApomena: Nakva plava radna odjela model Fahro Kradončić nose robijaši u ZENICI !
hahaha gledajte ovce i cekajte da vas opet osisaju :)
Scepan ce dohakati stranici SDA i bice zasluzeno....
ako moze bakirova veca slika hocu da ga istetoviram na prsima, hvala
može ova mala za "na muda"
"Vidjeli ste mi smo vrlo brzo donijeli desetak zakona, za 15 dana donijet ćemo još 10 ili 15 vrlo važnih zakona odnosno nacrta usvojiti u Federaciji i idemo na stabiliziranje kantona, a nakon toga ići će se i na državni nivo", kazao je Radončić.
sto vi ne odete u kakvu jamu...
TO FAHRO, 'BEM TI OCA U VRH GUZICE !!!