Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi reko DoDick: Ne može Putin ukinuti Južni tok bez saglasnosti nas iz RS-a. :)))))
Šta mislite ljudi hoćel Dodik povalit Čovića??Il je to tek u sljedećoj epizodi???
TELEVISA PRESENTA
TELEVISA PRESENTA
udruzili se vlasi protiv muslimana ali to u Bosni nije nista novo ... a kada rijesimo " hrvatski problem" zdusno prelazimo na "srpski problem", sve dok bosna ne nude muslimanska !
"To može izazvati velike štete u BiH. Možemo ostati bez gasa i da nam propadnu vrijedne investicije, u koje smo uložili dvije milijarde maraka. Evo gdje su pare.
Covic misli uz Dodikovu podrsku lakse podijeliti Federaciju, a za Hrvate ne bi dao ni pedlja RSa. Drzavu ce guliti koliko mogu i dokle mogu.
Jos im kacavenda fali.
bosna i hercegovina dodik čović - izbaciti uljezE
netačno. znači imaš minus.
možda i nemam državu kako treba, ali mi bar nisu idoli ova dva kockasta bilmeza kao što su tebi. ;)
sastali se dusmani ....
Haha Čović se igra malo hard to get, malo koketira sa obojicom, pa hoće da ga se zove na romantične večere i čeka ko će ga prvi oboriti sa nogu, nije jeftino čeljade
Haris Silajdzic je jednom rekao da je pogubno sto je SDP predlozio Komsica za hrvatskog člana predsjedništva. Evo ispostavilo se da je bio u pravu. To nam sada HDZ vraca sa kamatama.
negradnja juznog toka ce uticati na kvalitet zivota u bih.... hhhmmmmm... naravno da hoce, jer cemo crkavati godinama, a kada bi imali dovoljno gasa, mogli ste nas sve skupa potrovati o jednom trosku.... scenario iz uzasnih vremena drugog svjetskog rata....
Oni pričaju o južnom toku ha ha ,a uša gubo idi kući muzi krave.
*"Mi smo za HDZ, bili oni parlamentarna partija ili ne, osiguravali mjesto za njihovog predstavnika u vlasti RS. To je do sada radio Davor Čordaš kao ministar za izbjegle i raseljene osobe. Tako ćemo i nastaviti. Oni će, sa druge strane, osigurati mjesto za SNSD u Vladi FBiH", dodao je Dodik.* Pitam se da li nekome treba osiguravati mjesto ako je to mjesto pripada predstavniku jednom od konstitutivna naroda. Gospodin Davor Čordaš, kome je osigurano mjesto ministra za izbjegle i raseljene osobe, mogu reči da nije radio dobro svoj posao. Zašto nije? Pa jednostavno zato, nek sam sebe gospodin Čordaš zapita koliko se pripadnika hrvatske manjine vratilo u manji BiH entitet. Znam da boli kad se kaze hrvatske manjine ali stvarnost je nazalost takva da je hrvata u BiH sve manje, a pogotovu ih je sve manje u manjem BiH entitetu i taj se broj iz godine u godinu eksponencijalno sve vise smanjuje. Zapitati se treba pa cije to onda interese zastupa Čović kad razgovara sa DogDikom?!?!?!
NSDAP, tvoj nick sve govori o tebi. Nemoj ti o demokratiji pričati, živ bio :-)
Sve mi se čini da nas čekaju zeznute četiri godine... Oni će se (političari) natezati, blokirati, opstruisati jedni druge i usput bogatiti, a mi ćemo tonuti i tonuti.. doduše kao i prethodne četiri, samo što je sada pitanje koliko još uopšte možemo da tonemo..
90s part 2