Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ovdje buducnosti sa ovim idiotima. :)
@moja_tetka Nema ovdje buducnosti sa ovakvim narodima....
Nikad s vama nece bit bolje buducnosti. Sve dok mislite samo na sebe a ne na narod, tu drzave nema.
koji oprezni pogledi .joj joj
Hahahaha
Nakon pola godine provedene u BiH jasno mi je koliko nerad administracije i vladajucih struktura kosta ovu zemlju. Izmjena zakona o obustavi plata svima koji ne ispunjavaju svoje obaveze. Svesti na nivo invalidnine dok ovako rade.
EU im treba zavrnuti fondove pomoći.
Koja crna buducnost dok vi vodite nekog i nesto !!!!!!!!!!!!!
"Priblizili smo stavove. Nema dogovora."
Najgore Sto ove kretene biraju ljudi koji uopste nemaju Internet. Djaba nama sta ovako kukamo, kad je njih vise. Doduse, Mislim da nitko ne glasa,opet bi isti bili na vlasti...toliko su zavladali! Siguran sam da strane zemlje uopste nisu svjesne kakav kriminal ovdje vlada. Kako su Rumunji fino slozni... Od nas nista ..,a nas se tice
@gooUser1573587549 glasovi onih koji ne izlaze na izbore su redovno bratski podijeljeni
Oni ne trebaju pricati, svojim ponasanjem i stacom pokazuju kakvi su lideri i koliko im je vazna dobrobit njihovih naroda..
Vrijeme vas je pregazilo. Vi ne pripadate ni sadasnjosti, a kamoli buducnosti. Dozvolite mladim ljudima konacno da grade vlastite zivote po svojoj mjeri. Odlazite jednom za svagda - sva 3-ojica u 3 pm.
@Janje001 Otici ce ovi,ali doci ce mladi Bakirčići,Dragančići itd,i nastaviti gdje su oni stali.
Jasnog pogleda u Buducnost nema vec godinama,sve nam je tmurno i neizvjesno pa i buducnost,nazalost
napustio sam Bosnu tacno prije 3 godine i od tada nisam ni jednom isao nazad ni na vikend, i kad otvorim klix i vidim ove levate sa svojim glupostima ne pada mi ni dolaziti do daljnjeg. Bosna je (ce) postati kao meksiko u brazil vrlo brzo uz ovu imigrantsku krizu gdje zivot nece vrijedit nista..
ODMAH DA TI REKNEM NEMA I NEMOJ VIŠE DA PITAŠ
Ma hajte molim vas, buducnost? Jede li se to ?
Jasan pogled u buducnost i 13 mjeseci ne mogu vlast sastaviti hahah pa oni ne mogu dogovoriti jelovnik da svi jedu isto vec svaki ima svoj meni pa cak niti pice ne mogu dogovoriti. Nije to kao mi se skupimo i sta cemobjesti piti i za 10 min dogovorimo lokaciju, jelo, pice i svi zadovoljni veselimo se. Ovi bi zavadili dva opanka na nogama. Hahah
Nema budućnosti u protektoratu.......