Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo danas je više nego očito.
@DrVejsilHetjimitj Pa nećemo valjda kao Mile sa Južnom Osetijom i Namibijom?
Predlažem da uvedemo Rusiji ekonomske sankcije!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svi ste vi vaginetine obične kad se niste digli i napustili salu dok je ona čitala četniške želje u parlamentu BiH.
Vidili smo moc rusije prije par dana
Kod nedostatka uticaja i EU i SAD pasivne politike prema problemima u BiH naravno da ce Rusija koristi slobodan prostor da prosiri svoj uticaj.EU je imala 20 i vise godina da su htjeli mogli su od BiH napraviti ravnopravnog clana unije. EU je stara olinjala kurva oduvjek bila i ostace,svi oni koji se raduju povecanju uticaja Rusije na ovim prostorima neka pogledaju malo u istoriju zemlja kao sto su Madjarska,Poljska,Ceska,Rumunjska i sve ostale koje su bile pod ruskom cizmom bice im sve jasno.
Od sad cemo ruskinje samo po pichci. .
"Nažalost, ova generacija političara nema ni osjećaj, ni sposobnost da zaštiti nas i dignitet naše države" j*bo ti predizborna mater!! vidjeli smo dobro za sta ste vi sposobni kad ste bili na vlasti "Da Rusija imalo voli i cijeni BiH ne bi se preko naših leđa prepucavala sa zapadom" PREKO OVE OJ*BINE SE PREPUCAVAJU???!!! MIJENJAJ DILERA!!!
Ovo je odlično zapravo, sad će se Ameri jače aktivirat protiv Rusa i njihovih sluga na Balkanu
Bombardovanje kakvo brzinski bi leglo vlasima ko budali samar. God Bless America 🇺🇸
Lako je biti general poslije bitke. Zasto nisi ustao, prekinuo govor od doticne i ispravio je da je ovdje Srbija bila agresor, da je pocinjen genocid, da ce BiH sama birati svoj put a to je EU i NATO.
ti neki politicar kažeš ova garnitura politicara bla bla bla ..... politicarcicu moj je prijedlog DA svi vi koji se bavite politikom u ovoj nasoj napacenoj BiH odete sa politicke scene.Kazi koja stranka koji pojedinac je uradio nesto za dobrobit naroda svi samo radite za licni interes
Ma haj bolan, neka rusa...............
ista je to mraka kao i srbi ...
A ko je uopšte dozvolio obraćanje u parlamentu ove ruske krmaĉe.
Sledeci rat rusije i amerike je na nasim prostorima... I onda ce mo opet kriviti druge.A znamo vrlodobro ko je ruski spijun.
BRAVO SASA!Konacno da je to jedan zvanicnik precizno definisao i okarakterisao.
Svi ste vi isti. Jel iko ustao i napustio sjednicu? Sad se poklopite i nastavite da sutite.
Halid Genjac
Volttura upravu si. Al nevjerovatno da je od svih velikih domoljuba samo jedan covjek na ovakvo nesto iskazao protest.
pokusavaju al im ne ide bas lahko..
SAMO USA USA