Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah mu pušku u ruke i u Donbas.
Otisao iznajmljivati apartmane na Jahorini u Kijev?
nek ubjedi zelenskog da podrzi palestince i osudi izraelski genocid
Nikad ali nikad se ne slikaj i snimaj jer jednom će slike i snimci raditi protiv tebe.
Ko glasa za ovu karikaturu, ruke mu se osušile.
moze sad kad je nabildan...
Derpe
Tamo i ostani i nevracaj se.
Pitaj Ih kako im je Bilo u Vojsci Republike sumske kad su ubijali po BIH za Vojsku RS
vidi Zelensky stila majku im Izdajnicku
Klixovo glavno “oruzje” je skupiti sto vise kokosijih mozgova i likova kome je tablica mnozenja bila godinama tamna strana. U toj njihovoj nevolji pojavi se neko “zlo sa zapada” koji izmisli internet…i tada svaka obicna gnjida smatra da ima doktorat u svom dijelu lobanje, gdje je trebao biti mozak. To je problem ovdje.
Kijev treba zabraniti ulaz ovome,on je jedan od važnijih ljudi koji podržavaju putinov režim, nije on tamo otišao iz prijateljskih razloga
Slobodno im reci da ste Kupovali od Lukasenka Trolejbuse i da ste time Finansirali Bjelorusiju
Mamau li ti Komunisticko placenicku sto ne odes U Palestinu ili u Rgipat Jordan Liban gdje ima najvise izbjeglica iz Palestine !
hahahah sta ce ovaj cirkusant tamo
Neka, tako i treba. Neka se zna na kojoj strani je BiH. Ovima koji su u ekstazi bilo koje vrste kada se pomene Putin, ne trebaju da brinu o svom se. opredjeljenju. Neka ga sanjaju i zamisljaju u svakoj mogucoj pozi sa ovim kepecom.
NN odlazi kod NN, a novinar hvali jednog od hiljada kvazipolitičara koji uzimaju dnevnice od 17% PDV-a na hljeb penzionerima. a on će usput trošiti drugdje i plaćati PDV u drugoj državi. pokazao članak kolegi koji nije iz Bosne. njemu smiješno, jer ovdje I ministri moraju do centa javnosti pravdati troškove i dodatke na plaću.
kad će neko zatražiti, po Zakonu o slobodnom pristupu informacijama, detaljan presjek besmislenih putovanja Turkovićke, Dodika, ovog koji izlazi iz anonimnosti i hiljada drugih? a SVI, bez obzira na etnicitet ili religiju, koriste tuđe novce za budalaštine.
Zelenski sa aliexpressa
Neka im nacijepa drva, bit će još zime, da jednom u životu uradi nešto korisno.
Zna li ko hoce li bilo koji politicar na kugli zemaljskoj primiti unposjetu sebkinog malog? Nekako mi ga zao! Svi ga nesto izbjegavaju, on jadnik nigdje ne ide. Ne silazi sa poljina! Ova Trojka se razmahala, svi ih primaju! Covke ode do Zgb, pa i doda do moskve minska, a ovaj jadnicak bas nigdje! Zao mi ga nekako!