Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarovicu cijenim tvoj trud i zalaganje za napredak i boljitak svih nas.Samo sa jednom cinjenicom se neslazem sa tobom a to je uloga BG u ovoj zemlji.Mislim da sav smrad koji se osjeti ovdje upravo otud dolazi.Isto to vazi i za ZG za jug BiH
@zaboravani. Mali je frisak sa nastave svetog Kacavende.
Što je moja pokojna baka govorila, čuvaj se prigradskih seljaka, pogana je to sorta. Gledaju grad svaki dan a znaju da sa svojim mentalitetom nikada gradu neće pripadati.
fino ti se primio bakin sovinizam i nacizam, baka bi danas bila ponosna na tvoje pisanje po klix-u
Nije šovinizam reći istinu, nikad bio, niti će biti.
Nacionalne stranke ukljucujuci SDA su antibosanske zato sto u osnovi promoviraju politiku etno podjela koja je bila ideoloski temelj agresije na BiH i njene podjele.Dejton je nastao prije svega voljom i sukobom etno politickih elita i njime su prije svega zadovoljene Sr i Hr drzave kojima je u interesu uspostovljanje BiH na etno podjelama koje ce na kraju rezultirati stvarnom podjelom.
Ha ha... ja sam stvarno mislio da eres ovo nikad nece potpisati, imajuci u vidu njihov ostar i odlucan stav po ovom pitanju. Al izgleda bi ko i uvijek, cim dodje neko sa odlucnijim stavom, odmah potpisivanje kapitulacije najdrevnijeg od naroda..
A sredstva za autoput po hercegovini?
Kakav Vucic,njih je ovih 165 miliona umirilo. 65 u ceste a 100 njima.
Ovaj Šarović je loopoooov... Golem. A sve u rukavicama... treba mu istražiti imovinu, i djecu i ženinu i matarinu... radi za velike igrače
Ovaj je ministar Republike Srpske.. Je li,u ime Republike Srpske,onom poturici Zvizdiću pizdiću dao saglasnost? Ako jeste,neće ga niđe bit posle izbora. Nema šurovanja sa neprijateljima Republike Srpske.
Daj klixe jednu o onim psećim bordelima u beogradu 🤣🤣🤣🤣🤣
Spirović na ovoj slici isto kao da je rekao Allah je jedan....
sarovic isti graf drakula
Cekaj samo dok Dodo cuje za ovo.. nezna on da se pristupilo.. ima odma da bude referemducic ili ti anketa da se pita življe u rs-u
"Zagledani u Srbiju" su omamljeni toliko da čitat ne znaju. Vučića ta zaljubljenost nervira i brukaju ga.
i ja vjerujem da smo mu vise cir na guzici........
Aha ipak Srbija rovari, sjetite se koliko smo bili odmakli u EU integracijama svima na balkanu a gdje smo sada zbog opstrukcije djikana!
Treba napraviti veliki korak dalje, a to je ici iz ove jazbine