Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce opozicija zavladati i u RS i FBiH i da napokon stvari krenu na bolje vise..
Cjepiva su postala oruđa opozicijama širom svijeta da dođu na vlast
Bosanske patriote i borci pobjegnu u mišju rupu kad ih pitaš kako bi oni napravili multi-kulti BiH. Zato što lažu kad zinu i žele muslimansku BiH. A ostali ako hoće da žive tu moraju da slušaju i ćute ili neka idu. Budite bar iskreni i ne pitajte se što srbi koče BiH.
Ma ovakvi bi najvise voljeli da se otcijepe, vise od Dodika, od ovog Sarovica, Borenovica, Stanivukovica pa na dalje..
Živite u multi-kulti građanskoj BiH. Nećete imati pravo na jezik. Školski program ćemo vam mi pisati. Sudovi ć, tužilaštva i policija će biti pod Bošnjačkom upravom, kao i vojska i policija. Al imate našu riječ da će biti multi-kulti BiH.
Jedni kažu prvo cijepljenje pa onda otcjepljenje, drugi ipak prvo otcjepljenje pa onda cijepljenje
Ne bi se ni crtale granice da vam mi srbi vjerujemo. Bi li vi vjerovali sebi da ste na našem mjestu? 25 godina ne možemo dobiti pravo na jrzik u fbih. Kako bi tek živjeli u "građanskoj" državi? Nek mi objasni neko od BiH "patriota".
eno Karadjicev SDS sad postade ljevica
Što se mene tiče uvijek nam je granica bila na Drini, nikad nismo htjeli ni komad srpske zemlje jer znamo da je to pogana zemlja, koja ne daje plodove, natopljena krvlju.
Ovom je i štap za hodanje bitniji od crtanja granica
Jesu tebi kad si starohan
Ne sikiraj se ti za njega, on se vec vakciniso i to vakcinom kojom je htio
Važnije su granice definitivno, a vama je granica na Drini!
Ti si sa Jahorine prvo nazvao Konakovica da mu raportiras. Nisi se ni zeni javio, njega si zvao. Poslije njega ambasade. Nebitni ste vi u Republici Srpskoj i bez toga, a sad ste skroz ugasili
pa gdje su jeboo te otac