Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi trebalo, da ruše državu i sistem i da normalno primaju platu od te iste države. E dosta ih je više.
I ovaj vaskrso ? Kada je razvaljivat drzavu svi se jave
Ne znam kakvo je cudjenje, rusis drzavu a zalis se sto ne mozes primiti platu od iste, zamisli
Sami sebe zafrkali Hahahahahahaha Hahahahahahaha Hahahahahahaha
Samo i isključivo političarima sva primanja isplačivati preko banke i nema onda potrebe da Šmit skida ikoga.Ko je na C.listi nek se goni iz politike i nije mu mjesto tu,ima još poslova za koje su kvalifikovani.Naprimjer da paze i tjeraju stoku obzirom da imaju iskustvo a i neznaju ništa drugo raditi a gazda nek ih plaća u kešu.
Ova spodoba priča o ljudskim pravima osoba sa crne liste, koji su uz to još i rušitelji vlastite države.
Okej, i
Neka ste vi napunili državne institucije svojima, pa sada pametujte!!! I opet samo čuvajmo RS, a platu krčmite od Bee-Aaa!!!
Ili to mozemo reci i ovako: Nepostojanje zakona o sprecavanju pranja novca nije omogucavalo blokiranje racuna osobama pod sankcijama. Dakle usvajanje ovog zakona je sada prikazano u pozitivnom svijetlu.
Sarovicu zavucise misiju rupu gdje si i bio 2gd beznacajan si vise
Bravo trojka, ovo je patriotizam
Ma Ameri odluvili pred predsjednicke izbore i krenuli da se obracunaju sa remediteljem na Balkanu a to je Srbija...
Primaš od države platu a prićaš protiv nje da je ukineš pa nemože više baja gotovo je idi u Srbiju pa se tamo ku rći te.
Kad ti zakon o sprečavanju pranja novca da "mogućnost pritiska na političare i stranke" onda nešto nije u redu.
Svi su ismijavali am. ambasadore a vid sad :)
Da, da, to je kada se radi u pravnoj drzavi. Jel rusis institucije i gazis zastavu, snosit ces sankcije a ne primati platu i smijat se.
A zato su se i zeleni okomili na Smita u zom čuči zeko 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Znaci ubuduce ce biti blokirani racuni svakoj osobi sa crne liste 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Ako ovo nije demokratija onda ne znam sta je hvala USA hvala EU 😍😍😍😍😍😍
Kako ce sad zavoliti ovu drzavu i sistem, pare su covjecanstvo preokrenule