Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sengen treba bile bi drzave ko exyu roba nema geanica kao EU pozdravljam
Da ponovim komentar od prije par mjeseci - Šarović je JEDINI ministar koji radi nešto za BiH! JEDINI!
NE! To je revitalizacija Srboslavije. Nemam nista protiv toga, ali smatram da je CEFTA dovoljan okvir koji omogucuje kvalitetnu suradnju medju zemljama koje zele u EU, ali BiH se treba primarno fokusirati na svoje EU/NATO zadace, te ih sto prije rjesavati kako bismo za 5-10 godina bili punopravni clanovi EU kluba koji ionako dirigira kako cemo zivjeti i pametnije je sjediti za istim stolom s njima, te imati velike benefite od EU fondova, nego da budemo kmetovi na vlastitoj zemlji.
NE! To je revitalizacija Srboslavije. Nemam nista protiv toga, ali smatram da je CEFTA dovoljan okvir koji omogucuje kvalutetnu suradnju medju zemljama koje zele u EU, ali BiH se treba primarno fokusirati na svoje EU/NATO zadace, te ih sto prije rjesavati kako bismo za 5-10 godina bili punopravni clanovi EU kluba koji inako dirigira kako cemo zivjeti i pametnije je sjediti za istim stolom s njima, te imati velike benefite od EU fofndova, nego da budemo kmetovi na vlastitoj zemlji.
isto kako je Maršal rekao NE staljinu tako i mi trebamo isto reći ne ovoj inicijativi... rusko-srpske balkanske igre
najvecu bi korist imali migranti. iz grcke direktno u bih..
Neće se ovo izglasati, jer se ogromna lova valja upravo zbog carina, poreza, duplih diploma, i sl. Sivo je kod nas glavna boja, ne možeš to ukinuti...
neeeeeeeeeeee pLJizzz, o pašan zot
Evo sve nezavisne drzave,hiljade mrtvih,milioni raseljenih,bjeda gdje god da se okrenes i sad opet zajedno u nove radne pobjede..30 godina kvadrature kruga !
MINISTAR SVIH MINISTARA ..BRAVO SAROVICU
zemlje snova za posao albanija i makedonija 😂
Hvala vam ministre Šaroviću, za sve što ste uradili za dobrobit BiH.
Pozdravljam ako je i Kosovo u tome.
Bravo Sarovicu! King! :)
Sve OK, samo treba isključiti ovo "ljudi". Srbija i CG du nas ionako zatrpali migrantima, tako da ovu stavku treba staviti van ovog sporazuma.
Malo sutra a gdje je Kosovo