Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo se okrenuti ekonomiji autoputevima dosta vise rata
Srbi ne mogu priznati genocid jer ne bi osvojili 10 glasova u rsu
Ma Šarke bi se okrenuo crnom ciganinu samo da kako dje uzjase🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pametan potez sa obje strane. Samo za BiH!!
Ne možeš ti da ostaviš opterećujuće teme po strani - SDA talllibani se od ponedeljka do četvrtka lože da će ukinuti Republiku Srpsku, a od četvrtka do ponedeljka se panično plaše da će Republika Srpska otcepiti.
Podrska svi hoce da se mirno zivi bez rata dosta te price ratohusckacke
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vojvoda Peđa l, Konjakovic i kompanija, mogu sa 'nacionalistima' samo ako su genocidni, Radovanovi. Ovi nasi sto su za gradjansku BiH Pedji i KonJakovicu ne odgovaraju.
sad ce Baqe i Mile da se udruze i nemate sansi. Kao sto su se svojevremeno udruzivali Alija i Radovan kad je trebalo rusiti komunjare i reformiste pa ovi jedva i izborni prak prelazili
Sad kad debili bace na papir da priznaju prvo genocid.De mani me toga nego povecavaj plate,posla,fabrike bolji zivot jbt.
Ovi su bitni kao i pokret za jugoslaviju 1990
Suočavanje sa istinom nije lako, ali to ne znači da je nepotrebno.
evo sapuna. sace i parfem
To je jedini pravi i mogući put.
Samo gazite navionaisticku bagru
Gospon nas jedino udaljava vaša bezobzirna pljačka bilo koje da ste stranke i uporno guranje mržnje i nacionalizma ispred zdravog razuma. Godinama.
Cudni su putevi boziji :D Pricajte sta hocete. ali none pejpersi su spin trojke i opozicije u RS-u :D:D :)))) hahaha Samo naprijed, glavnim dokazanim levatima da stanemo u kraj.Druge opcije su diskutabilne.PODRSKA.
Imate glasove moje porodice i mene živjeli
Sve to lijepo zvuči ali samo da se sjetimo da je pod palicom tog istog sds izvršena agresija na BiH
Nisu problem promjene,medjutim ko god dosao iz RS prica ce biti ista,a ova trojka bi svoju mater prodala za poziciju,Mostar,Travnik,Jajce,mjesto prebivalista itd...
ja cu biti sretan kad ovdje vidim srbina ili hrvata da se seta bez strecanja kao svoj na svome
Samo se udruzite i skinite ove faraone sa vlasti, ovaj Sarovic ima pametnih, prvo ekonomija pa onda ostalo al kad ima drzava jaku ekonomiju onda i ostalo se izbalansira