Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta god da je u pitanju namagarčio vas je Dodik 😂😂😂😂
Evo dokaza ako jos ikom trebaju da je ovaj i ovakvi opasniji od Dodika!
I ti bi isto uradio dasi na Dodikovoj poziciji Svi bi vi mater prodali za interes
šaronja je pametan politicar
jakih zakljucaka 😂😂🤦‍♂️sve me je,,ako mi obicni nebi vise uradili za drzavu i posteniji bili,,,,ovo je bruka i sramota ko se placa sa 5000-7000 km mjesecno....
Ovako ja to vidim ujedinjeni srbi istrajni u jednoj ideji a to je nekako da se otcijepe i ujedine sa srbijom. Svaka cast na jedinstvu, ali ima jedno ali a to je vjerujte mi rat koji ce mislim a razmislite i vi ici vise korist nas bosnjaka. Bosnjaku je dosta poginjanja glave i bjezanije.
talašike, nema te vi m,,a da se suprostavite ni svojoj sjenci a kamoli kome drugom, jos jedno razocarenje u opoziciju danas. motaj kablove nea od ovih fikusa ljeba..
Genocidasi totalno pogubljeni. Skontali da blokada vise steti genocidnoj nego federaciji
Nista drugo osim , i rod i porod ti!!
...Dodo ako ne rasturi RS nece niko...on je za to placen.
Ima da sjedite, sutite i gledate. A mozete i ovako, poput šepića, bacite neki komentar samo sto vas kao ni šepića niko I ne pita ni za sta. Jel se to zove statiranjem? Ili bolje po vas da vas nazovemo igracima na klupi. :-D
tako je evo sad cu ti rec da ce opozicija cutiti kad se ova JEFTINA zgrada kupi za 100 miliona 63 miliona se bace tj zavrse u par dzepova oni ce lajat ko uvjek i nista ,,,pojeo vuk magarca,,,a plata ide i za opoziciju koja nista ne radi sem rezi i laje,,,
VAMA DODIKOVIM (KANGALIMA)!!!! DODO JE STAVIO BRNICU OKO VRATA!!!!😂😂😂😂😂!!!!OSTALO VAM JE SAMO DA ZAVIJATE!!!!VAUUUU!!! VAUUUUU !!!!!
Dodik vas u zagrljaju svaki put ugusi a vi se jos cudite sta ovo bi?nista vam nije jasno.
Dodik vas izlevatio, plus ovo sve sto je predlozio je stetno za taj vas rs, i racuna da se na ovim potezimanodrzi jos bar jedan mandat. Ta opozicija u rs-u nadrlja svaki put kad se ko fol na istoj platformi zagrli sa dodikom, isto radi sda koalicionim partnerima (sbih, sdp, df...)
Pa ovo opozicija u entitetu rs je gora i od ove iz entiteta fbih
puno gora 😂🤦‍♂️✌al treba bit iskren imamo i mi borenovica-camparu-sarovica-radoncica nesica-konakovica.itd itd
Zaduzio RS pa ne moze vise. Sada bi reorganizaciju da bi s krediti preraspodijelili.
Toliko je vaše mišljenje bitno da ovaj članak ima svega 0 shareova 😜
Mile Kotromanic⚜