Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jutros sleti golub na moj prozor, jadan kašlje i šmrca, pogleda me onim zakrvavljenim očima i reče: de svega ti daj mi jedan andol i topao čaj
@NaTraguSlobode Daj mu, nemoj se plašiti. Nije to ptičija gripa. Nekako mi, po tim simptomima, više liči na ptičiju kugu ili je možda kolera peradi.
ama prijatelju nije njemu ta bolest najveći belaj. priča on meni jutros uz čak kako ne može više izdurat sa onom svojom golubicom, još se našlo troje golupčića, te mu vazda tu nješta sumnjivo, kaje haj što hranim tolku djecu, već dal hranim svoju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvati su se u medijima na terenu pojavili i pokazali da nesta rade...sta vi radite osim sto saljete text u stampu da kazete kako vi kao nesto radite... u j*bem vam pleme.
Šarović je među rijetkim političarima koji koristi mozak umjesto emocija,pragmatičnost umjesto iluzija... Šteta što nije Bošnjak!!
Mene jutros golub "usrecio" na Carsiji.Nadam se da je prebolovo pticiji grip kad je bio mali
Ptice ne znaju za granice !!
Fino, a , otkud su zaražene ptice došle u Hrvatsku ?
ovaj je lik najjači političar u BIH oca mi
Koja ironija, oni nama ne daju da prenesemo nista zivotinjsko preko granice kao zbog zaraze, a kod njih veca zaraza nego kod nas.
@tomandjerry u kraljevini nisi smjeo reci da si musliman tako isto u jugi bas si pametan bilo je "BRATSTVO I JEDINSTVO"ali ne za nas naši muslimani su masovno nadjevali djeci imena Goran,Dragan,Milan Itd ja neznam nijednog srbina da je nadio ime djetetu Mustafa,ili muharem ako je to za tebe pravilno bratstvo onda ok a u ustašama si smjeo reci ko si i sta si
LAKO JE SRAT I KRIVIT DRUGE!
i političari to rade i oni su ljudi :)
Zbog epidemije niko neće da mi kupi piletinu iz RS ali nemojte pare trošiti na piletinu ni u hrvatskoj jer su i oni zaraženi.
Hahahahahahahaahhaahhah............što me nasmija. Svali krivicu na nekoga drugog :) Pederčine :) uhvatite se sa problemom
@ANTIPATICNA bolje svalit probleme na nekog drugog.. a imaju i masoni u rezervi ako negdje nešto zapne :) i cia i slobodni zidari :)
@KvaternikEugen1861 Hahahahhahaha naša posla :) ja se tu ne uklapam :) nemam pedigre :P Daaan,naaaj dječacima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Šargoviću dobićeš od Srbije nagradu za svoj doprinos.
ako nije veći uvoz iz Srbije.
Ovo je ozbiljna stvar!
Meni je crkla krava a kriv mi je komšija s kojim se sporim oko međe samo da se zna.