Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ministre Sarovicu.Jedan si od rijetkih u sadasnjem sazivu koji radis svoj posao savjesno i odgovorno i na dobrobit svih nas u BiH
srbija je sem fiata i jos par stavki,oslobodjena carina za izvoz u rusiju.zbog toga su mnogi svetski giganti,usli u srbiju.mislim da mi to nekoristimo dovoljno,pogotovo u poljoprivrednom sektoru.
Ja se sve nadam da ce nekad u buducnosti naci lijek protiv bolesti gdje smatras sasvim normalnim da otimas tudje i da ti vaznije od zivota da je nesto (srpsko, srbija, srbima, os srpskom.na srpskom,...srb...), vaznije od djece, majke, oca..brata,,sestre..."nije vazno nek svi izginu" samo daj da otmemo, ubijemo civile i da je to srpsko?!....pa makar nam djeca nemala sta jesti?!
Ja se sve nadam da cu nekad u buducnosti moci uci na clanak koji je o privredi a da ne moram citati nacionalisticke komentare.
Bog te, ovamo samo sto rat nije a on još o mlijeku i voću...
Stari sds-ov sljedbenik 90-tih, postaje omiljen političar kod svih nacija u Bosni. Da hoće onaj međed doživiti ovakvu transformaciju.
ovaj coek leti u rusiju za nase dobro da dodik po zlo, ovome slabo daju glas a njemu ga daju, mislim debelom.. pa se pitam ko je ovdje sem mene lud?
Ma nisi lud ...zamisli samo ovog tipa na Dodikovom mjestu i da radi ovako kako sad radi ....bilo bi jako fino
@cqici hvala!! ja sve mislim da jesam..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)