Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne spominje pare sto dobismo od Rusa..dje nestadose?Trebalo je odma vratiti njima nas dug i murno cekati zimu.Samo je sreca sto nema vode pa nece imati sta da zaledi..
Rješenje je jednostavno: nemojte se dogovoriti, Rusi će zavrnuti plin 1.1. 2018. SVIMA! E u tom scenariju će se vrlo lako dogovoriti. Ovo prepucavanje Sarajevo potrošilo, ostali nisu, to je šuplja priča. Zna se ko je sve trošio plin. Ima urađena studija na tu temu od prije nekoliko godina (prihvaćena od strane oba entiteta). Uglavnom, istrajati na neplaćanju i sve će nas poklopiti. Ovi iz rs će na kraju moći svirati kožnu frulu.
Oni samo u Zvorniku koriste plin.Kod nas Sarajevo i Zenicki Mital
platoće to šeher, šta je to za adžibajrića?!
Sarovic i Mektic su jedine dvije svijetle tacke vlasti od svih nivoa
Mi smo i onako siromasni entitet u kome ljudi imaju samo za mekinje a kanton Sarajevo uplati sam poreza koliko cijela Republika Srpska, nije li tako braco Bosnjaci? I sada da Republika Srpska placa dugove koje je vecinom napravio kanton Sarajevo? Kada reke poteku crvene. Mi se i onako ne grijemo na gas, cak i da gas zavrnu vi cete se smrzavati a ne mi.
Jest tako je ali treba srbija da plati sto je krala plin !!"
@lale gator Nece ni Srpska ni Srbija placati vase racune. Snalazite se.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SAROVICA ZA PREDSJEDNIKA,,,OVA TROJICA ŠUPAKA NAPOLJEEEE
Počeo ga i Šargan šukati. Biva nek Federacija plati.
Hoce li lepi Milorad moci kupit i ruske ambasadore za 200 grama kobaje i prsuta i dva deca sljivovice, pa da ne otplati dug.
@Dragoslav123 Ne volim ni ja Dodika no ti se bas prosipas. 'Kompanija Gas-Res iz Banje Luke nedavno je s Gazpromom potpisala ugovor u kojem nema obaveze plaćanja ratnog duga, što znači da preostalih 98 miliona dolara treba platiti FBiH.' https://www.klix.ba/vijesti/bih/hoce-li-nas-klirinski-novac-skupo-kostati-rusi-zele-naplatu-ratnog-duga-za-gas-sav-teret-na-fbih/170531133
u pravu je Sarov..to je pitanje za vladu Srpske.Samo nije objasnio da vlada Srpske ne duguje ni cent Rusima o cemu je vec sa istim postignut dogovor a i potpisan.Daklem, dug mora da plati onaj ko je gas potrosio a to je Sarajevo.Vrati koko sto si pozobala
Ko ga je trošio neka i lijepo plati
Kad u KS placas vodu koje nema,pretplatu za BHRT koji sluzi SDA-u,federalnu taxu samo na aerodromu Sarajevo (ne mostarskom),mozes i ovo