Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki portal o javio 'tajnu'.
Šarović dok je bio u Sarajevu bio veći katolik od pape, jer se zna kako mu je bakir skinuo presudu za kriminal i da ga je ucijenio, a sad pokazuje svoje pravo lice jer se osjeća izdanim od Bakira očekivao je fotelju čitav mandat, sad se zato pretvara u četnika prdonju
Miću Mićića je BIA obradila prije zadnjih izbora on je Dodikov čovijek u opoziciji😎
Danas svi srbi u domu naroda glasali protiv zakona o negiranju genocida. Sta kaze izdajnik Niksic o "potpunoj kontroli" Dodika i Covica? Neka nam sada Niksic odgovori kakva je razlika 3 i 4 i eto i 5? Kada su svi srbi glasali protiv!! Sto nije Niksicev srbin iz SDSa glasao suprotno?!
Šarov u kanalu...
@BenjoZ nije Dodik nikakav patriota.Da nije morao i da mu se ne radi licno o glavi nebi on potpisao.On potpisuje samo ono, gdje ima licnih interesa..Djaba mu je sve umotavati u celofan, Dodik je za mene providan..Zene imaju vise intucija u prepoznavanju i razvijanju podsvjesnih reakcija, koje su lazne.Opasne lazi, koje malo tko prepoznaje su ponor za covjecanstvo.
@realnost123 kod nasi politicara se samo broji i gledaju ko prut ima. A to se zna ko prut nosi i sankcije puca...
mićo pićić
@mrExxerr ama haj Mico ovakav nakav ali je bogami svoju opstinu doveo kako treba ja to govorim iako sam iz Sarajeva. Ali niko nemoze od zmajeva troglavi da napreduje ako oni nisu u talu...
SDS je davno p.... u cabar!
samo ja i niko više?kakav odron...
Zar i Mico urbano gradsko dete ode u papke?!?
Sta se ono tamo cuje, ko to place u ravnici ? To su majko losi borci, to su Srbi gubitnici.
@BenjoZ sad te idem prijaviti za ratne zlocine 😫
@BenjoZ salim se. Nek ste Cetalja roknuli.
Več u kolovozu 1942. general Alexander Löhr Srbiju je proglasio "Judenfrei" (nacistički izraz za područje očišćeno od Židova).
Baja valja sve redom