Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodje gadno vrijeme...da kontas podrzad sds zbog snsd-a... ai ne znas koje gore govno...
On je tipičan primjer mješanca baščaršijske smrdljivosti i čobanskog lopovluka.
mislim da si ti pomjesao sarovica i lagundziju
Mislim na Šarovića, a kakav je to ufljuz pitaj njegove iz Lukavice.
Šaroviću tornjaj se iz fotelje. Uzeo si par miliona od uvozničkog lobija a domaće proizvođače ko jeb. On he tipičan primjer
Da, uzeo je par miliona od uvoznog lobija zato sto je uveo carine na uvoz. Nesto se ne slaze u tvom konentaru. On je jedan od rijetkih ljudi u SM koji je radio svoj posao onako kako treba i valja biti posten pa mu to i priznati.
Kromvel444 Ti mora da si Lijanović kad si tako pametan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://www.youtube.com/watch?v=YoSJQt_QLAQ ;)
SDS+SDA+HDZ na vlasti formula za sukob, posle popisa ovaca.
Realno gledajući, ovaj Šarović je prvi ministar iz RS-a koji je uradio nešto dobro za ovu zemlju u zadnjih nekoliko godina. Naravno da je zbog toga sjeo na žulj Miletu. I ne čudi ovaj raskol, samo se čekalo na to. Samo meni ovo sve smrdi na neki teški tal SNSD-HDZ-SDA, volio bih da griješim ali sve upućuje na to.
Kupi prnje magarče
Čim u RS-u zakuhaju SDS i SNSD, znaš da se bliže izbori.... Zamažeš ljudima oči i sakriješ prave probleme. Ne možeš biti vlast na Državnom a jedina opozicija na entitetskom nivou nikako... to je ismijavanje naroda koji je glasao i za jedne i za druge.... Očigledno Tihi i Čova čekaju treću pticu da se pridruži nacio jatu....