Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODSJETNIK ZA GOSPODINA ŠAROVIĆA: Vi, kao Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine bi trebali na prvom mjestu da štitite izvoz i ekonomiju države iz koje zvanično primate plaću. To znači (između ostalog) da trebate da olakšate plasman naših proizvoda u Kosovo, Srbiju i Crnu Goru. Zbog čega to izbjegavate ?
Sad ce ti DODO sve po spisku skresat. Pobijesnio je onaj Laktaski vukodlak a lijeka nema.
Drzi se mljeka i jaja i ne pametuj gdje ti nije mjesto
Neces drug nikad' imati normalnu drzavu sa SDA vjeruj mi,u zabludi si ako mislis druk'cije
i ovaj Sarovic ne zna sta prica, jedini argument koji srbi imaju jest da njima ovo ne odgovara
@SvetiPerun ma dobro vi srbi ste naucili sve sto popusite da slavite
@SvetiPerun i Bog stvori srbe nebeski narod....ma daj procito par cifri pred emisiju i glumi filozofa , pa kad mu Adil rece sta se ti imas dogovarat o Zakonu posuti se ko malo dijete