Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izlozijo je nju Opasnosti..... Karadzic i Mladic u Hagu.
Svi ste vi isti cuj jedan narod , pa tu zivi vise naroda vi tako kazete , a da ja zaboravio ostali su diskriminirani, Znaci samo bosanski pravoslavci
Bas mi in je zao
Jeste avi stali iza istih govana, srpsko jedinstvo... Sta sad?? Da je j+bat a da ne udje,,,, nece moci smrdo smrdski....
Sarovicu ponavljas stalno jednu te istu mantru. Promijenite plocu konacno. Kakva si ti opozicija kad slijedis istu politiku kao i pozicija. Nema tu buducnosti.
BIH treba novi ustav i ukidanje entiteta i kantona sa cetiri regije
Gtrs na izdisaju.
Ajde ba ne kmeci vise nece vas niko ukinuti jos
Gospodine Šaroviću, znamo mi svi da je Milorad Dodik kriminalac i da Vam mi gradjani BiH ne mozemo pomoci. Nadajmo se da ce u buducnosti svi nacionalni prefiksi i religija biti privatna stvar svakog covjeka a ne sredstvo za manipulaciju sirokim narodnim masama u BiH. SRETNO VAM BILO NA TOM PUTU!
Cijeli narod u izolaciju pošto vi svi isto mislite i isti cilj imate.
A istu tu vlat podrzavas da rusi BiH trazili ste gledag te
Ne samo da su Srbi jedan od tri konstitutivna naroda u takozvanoj BIH i ne samo da je Prelepa i Večna Republika Srpska jedan od dva entiteta u takozvanoj BIH - nego Srbi još imaju i garantovana mesta u administraciji takozvane BIH i ne mogu ni tu biti preglasani. Kad malo analiziraš odnos između Prelepe i Večne Republike Srpske i FBIH lako možeš utvrditi da dva entiteta nisu ni u federaciji nego u konfederaciji. Mislim da je insistiranje na nečemu četvrtom nezahvalno u ovom trenutku.
Uz dužno poštovanje prema gospodinu Šaroviću i SDS-u, ruku na srce, ja ne vidim kakvoj je to opasnosti izložena Prelepa i Večna Republika Srpska. Dodiku su, više stranih izvora potvrđuje, obećane imovina i trajna zabrana prebacivanja nadležnosti sa nivoa Prelepe i Večne Republike Srpske na nivo takozvane BIH. Šta ćeš više? Mi Srbi te 1992. nismo mogli ni da SANJAMO da ćemo imati ovo što sada imamo. Treba stati na loptu, ne srljati.
Bicemo malo iskreniji narod je svojim glasom postavijo na poziciju Dodika i ostale nacijonalne politicare . To ti dodze u prevodu pazi drugi put komeces dati glas i koce te prestavljati za dobrotu gradzana .