Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjacima, rata nece biti, Srbima gurajte dokle moze, Hrvatima, gurajte zajedno... To stranci rade
Svicarska ima 26 kantona, svaki kanton ima svoj ustav i funkcionira kao drzava u drzavi. Jadni Bosnjo se doveza RS-a dok se gusi u smogu , prima placu od 600KM, pusi nargilu i ceka sadaku. 🤦🏻‍♂️
U Americi ima 100 nacija, e zamisli kada bi svakoj od tih nacija omugucio legitimno zastupanje , pa svako kilometar bi bila omeđena teritorija sa legitimnin zastupnicima . Krovni zakon drzave je najbitniji,niko nikom ne brani da bude sta hoce...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije ni tvoje maslo za ramazana.Svi ste vu isti samo da vam se docepati vlasti!
Smrdan srpski
Ljudi moji ode nam omladina. Okrenimo se ekonomiji.
Šaroviću i vi ste učestvovali u ovoj krizi, protiv negiranja genocida u Srebrenici,
Šarović je jedan od rijetkih političara u BiH ( iz sva tri naroda ), koji ima državnički kapacitet. Uglavnom su trange-frange političari.
Dijelite ovaj video u što večem broju.,Zašto tzv rs ne smije biti nezavisna. https://youtu.be/znECU1oarQo
Kad su znali nametati jednostrane odluke, niko te nije pitao za partnerski odnos. Ti sad kao tražiš povrat nečega kroz partnerski odnos. Ma pametnica naša, idi nek ti rtvbn napiše još šta pametno za reći.
Jpoj srbova jutros na klixu, sta je ovo, svaki drugi clanak. A nema o najbitnijem, gdje je Stasa Kosarac, covjek ga ne vaadi izgleda, skontao neko da ima boljig stvari od nonj-stop ponavljanja suplje o srpstvu ;)
Znači sukobi na proljeće kad procvate vrba.
ma ovo će se završiti ko i sve dosad, Bošnjaci bez vođa mogu samo da pristaju šta im se ponudi, od rata je tako, i Alija je pristao na svašta samo da ne bude rata
Gdje su SDP strucnjaci koji imaju sve informacije iz vise provjerenih izvora koji su samo njima javili da ce biti sankcije. Vojine dje su ti izvori. Samo se pravite pametni.
jao njonje dajgle ocami patak daća
Ovo je kriza u kojoj nece biti rata poput 92-95, vec ce eres blokirati i zakonom onemoguciti bilo kakav upad drzavnih organa na podrucje eresa. Politicki podobno pravosudje, nece moci pronaci snage, da zastiti drzavu zbog nefostatka strucnosti i hrabrosti koju imaju nezavisni strucnjaci.
A jel bilo priče o aferama posebno industrijski kisik, jer poslije te afere krenuo je ovaj sav cirkus sa ciljem skretanja pažnje
Ovaj kako vjetar puse, a tamo glasa kako mu se kaze.
Isti ste vi Šaroooo , samo vam je stalo maknuti ba-ju (i treba ga maknuti ) , ali po pitanju evropske BiH i NATO-a...svi vi imate negativni stav...I to je glavni problem...PS :možeš li ti i tvoji pajtosi reči , kao B.Izetb., da ćeš žmireči popisati svih 14 uslova EU , te njihov prijedlog Izb.zakona...?..Aaaa..?