Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šarović ne krije da je Srbin al da su svi kao i on BIH bi cvjetala u svakom pogledu
SDS kadar pametan,obrazovan i vrijedan....
Pa ja neznam po cemu je on dobar,evo nije kaznio one koji su napravili prekrsaj uvozeci iz Hrvatske i preprodajuci Rusiji,i on stiti mafijase.A posten proizvodjac baca na smece zato sto je imao narudzbu iz Rusije pa onda kad je krastavac ubran Sarovic mu rekao da Rusija nece njegove krastavce.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koja je ovo ljudina od covjeka! Sarovic je vise uradio za Bosnu nego ostali politicari u vladi!
evo sad ovog frajera za Predsjednika BIH a ukinuti drugu dvojicu
otkud zabrana zar Dodik nije pajdaš s rusima??
jupiiiiii odoh sadit paprike !!!
Extra normalan lik. Kao da niije njihov.
Taman cijelu zimu mozemo izvoziti voce i povrce, bas kad prispije... izvozicemo banane i narandze.
grebo me svak' ako ne bih za ovog covjeka glasao ...
Je li dudo sredio kod putka da se barem njegove jabuke uvezu u Rusiju, nemoj slucajno da mu dijete ode na drogu.
jedino ovaj radi svoj pos' o...
VIP osoba ( Voće i Povrće)
Šarović ko 'napušen'. Svi političari iz RS-a traže probleme ovih dana, a on našao da ih rješava :)
I onda cete vi opet da uvozite od Hrvatske pa prerodajete,misleci kako je Rusija sisala vesla.Pa ce nam Rusi totalno zabraniti izvoz.Pa ce ljudi da bacaju u kanal krastavce i ostalo.Mislim vama nakupcima i prekupcima je uvijek bilo dobro zauvar je jednu turu da im uvalite,a to sto ce proizvodjac u kanal da istresa,ebe se tebi.
Kaze se ako ili ti ga u narodu dabogda...
Bakir izvozi institucije iz glavnog grada u Mostar ! Što bi reko Fahro, KOALICIJA ZA STABILNOST ! A imenjak Dragan ne traži mnogo samoi nezavinsu hrvatsku republiku Herceg Bosnu ! Pa da bi se polučili ovakvi uspjesi sa ZLOČINAČKOM UDRUGOM HDZ BIH , ne treba mnogo ! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=29179
Sve pohvale Ministuru Sarovicu za ozbiljan rad. Tako se to radi.
@franzik Mislis na predizbornu anketu? Ne ,zasto bi. Smeta nam udar na drzavne institucije od strane organizatora ove ankete zvane referendum.
Sto znaci nikad haha ee tugoo tugastaaa