Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ista je to fela .
Pa vi ste komedija, prije par sedmica uz dodika sad palamudite, a plata leze svaki mjesec
Stvarno ne znam šta Muslimani očekuju od rukovodstva Republike Srpske, bez obzira ko bio na vlasti. Sa islamistima uvijek na krv i nož, pokazali smo šta mislimo o vama 92-95 i opet ćemo ako bude potrebno. Nikad više zajedno s Muslimanima.
@bullevar Prskaju li ti buugari tu tvoju škrbavu labrnjuu ??? Obrisi se I dodji da ti uvalimo fessliju besplatno, placamo ti povratnu kartu sa BIH Airlinisom I gratis mineralna voda Knjaz Milos da operes şşupak.
Isti ste. Mrzite sve oko sebe, rušitelji ste BiH. Jednostavno profašistički ste orjentisani.
NE, MI NEMAMO NIŠTA PROTIV HRVATA I BOŠNJAKA. VI IMATE SVOJ ENTITET A MI SVOJ. I POŠTO JE REPUBLIKA SRPSKA NAŠA SMATRAMO DA IMAMO PRAVO DA ODLUČUJEMO O NJENOJ BUDUĆNOSTI.
Ja ne znam kako ne skontate da radikalizam koji pokazuju skoro svi iz rs vise ne prolazi..ovdje pusu drugi vjetrovi i oni koji to shvate dobice izbore .Ovaj nije nisto negoli zamjena za Dodika
Ti i takvi poput tebe su gori od Dodika 😉
Svi vi u rs i svi ovi u fbih. Da nas Bog sačuva.
Idu kakvi izbori?
Dodik zeli smjenu-Kojom bi postao Zrtva i Heroj.....Netreba mu se dozvoliti ovaj Scenari. Dodik je Kriminalac......... opljackao je Narod i treba da odgovara.-
RS nema politicku opoziciju. RS je tocak koji hoce da bude brzi od auta. Molimo RS intelektualce da Bosanski promisljaju. Srpstvo je teret.
MOLIMO BOŠNJAKE DA SHVATE DA POLOVINA BOSNE I HERCEGOVINE PRIPADA SRBIMA. KO VAM JE KRIV ŠTO STE IZGUBILI RAT PA SAD ZOVETE OHR DA VAM PRAVI BOŠNJAKISTAN OD BIH
Svi ste vi dikhedi.