Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek je zaista zasluzan za dosta stvari u VM i odjelu vanjske trgovine sto su mnogi nasi prizvodi mogli da idu na uredzenija trzista.Svaka cast Sarovicu
Da je ovo normalna država glasao bih za stranku ukojoj su Mektić i Šarović, i ne samo ja, već svi koji žele da žive bolje i normalnije. Je.bem ti život gdje su nas Bošnjačke, pardon, bolje reć balijske elite dovele...
Sta bi rusi rekli za svoje sankcije, koda ih nisu ni imali, merkel se ziva pojede izgubila vise nego oni.
Pa Sarovicu opet ce posten proizvodjac bacati krastavce u kanal,ako nekaznis nakupce koji iz Hrvatske uvoze i preprodaju Rusiji kao Bosansko.Kazni majmune za sva vremena im sve oduzmi sto su sanerski zaradili pa ces da vidis drzave.U zatvor sa bagrom mamu im ebem.Nek idu u njivu ako zele od poljoprivrede zivjeti.
Sarovic probosansko orijentisan samo naprijed ljudino !
Kako si mislio da izvozis moj Sarovicu, kada su vecina biznismena kupili diplome "Medzamenta" i gledaju kako ce koga prevariti. Oni su navikli da se obogate preko noci, sve je to go prevarant i ne odgovara im disciplina jer nisu je nikada ni imali. Nema od toga nista. Uvoze meso iz Crne Gore i proslijede u Rusiju i svi zarade, ne moze tako.
Neću hvaliti Šarovića, jer ne treba hvaliti nekog ko samo radi svoj posao, za razliku od mnogih u vlasti koji ne rade ništa, a ove neke "balije" što misle da sve što neko "drugi" radi ne valja ili ne treba da radi, neka jednom konačno pročitaju Ustav i nacionalnu strukturu BiH i da izbiju iz glave da je ovo samo bošnjačka država.
bit ce bolje.....ajd' budi pozitivan.
dok Bake sa Erdoganom dogovara povecanje izvoza, mogao je vala i Dodo dogovoriti nesto sa Putinom..
Dok su god strane banke u BIH i ova sadasnja garnitura politicara na vlasti, nikad se mi oporavit necemo....
Eto bas nas je par meseci bez izvoza sljiva unazadilo.Gdje bi nam kraj bio da nije bilo embarga.