Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi se izgleda na tim sjednicama kolektivno drogiraju. Pa nemas ti sta bolan prihvatit ni odbit ni odbacit ni dobacit. Zapad ti prekinuo rat, zapad ti napravio kakav takav mir, skrojio ti zakon, drzavu sastavio kakvu takvu i opet ce ako treba i ti dodjes i kazes mi neprihvatamo kao da se nesto pitate majku mu. Suti reci bio je genocid jes jes bio pa kako nije bio i sve za 5.
Legendo! Grupno uzimaju kapi …
Pucaju se LSD-om. Djele slikice😂 evo tebi supermen daj ti meni dva spidermena😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
To je isto kao sto Karadzic rece da ne prihvata Haski sud, pa sta mu vrijedi
Možeš ti odbacivat nametnute odluke koliko hoćeš,ali ćeš morati poštovati zakon...
Odbacili ste vi mozak odavno....
Jos jedan dokaz da je Visoki predstavnik i njegove odluke jos uvijek potreban.
Bjezi budalo stara ponjake ti se ustau
Mislim da bi visoki predstavnik trebao novim bonskim ovlastima staviti tacku na ovakav nacin bojkotovanja jedinog nacina borbe ovakvih politickih stranaka.
Zar nije ovaj smrad već ranije fasovao zatvor? I onda se ko fol primirio u funkciji "najboljeg ministra" kako su mu svojevremeno tepali, a sad je opet nešto počeo da se kofrči. Šta je Mirko, jel ti to nedostaje dva sa dva?
hocel svega ti?
četalj pokazuje svoje pravo lice a gea od države 5-6 hiljada km mjesečno.
Aha, hoce, hoce
Na istoku ništa novo.
Jos jedan dokaz da se dejton mora mjenjati i napraviti novi funkcionalni ustav bez mogucnosti bilo kakvih blokada, gde ce vaziti volja vecine u parlamentu i gdje ce demokratija doci do punog izrazaja
čovjek bi pomislio pitate se nešto
Kad vas SIPA bude hapsila sve će vam biti jasno i šta nećete poštovati 😉
Sad će Shmit pa to vi sa njim raščistite.
Polako sa izjavu.