Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile raspisuje referendum da li su "građani" RSa za autoput do Stambola.
@sarajevolll kad kreneš, nemoj zaboraviti zatvoriti ovce u štali. i koristi kondom pri seksu sa svinjama
@sarajevolll bujrum vlashe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zašto ne most od Beogarda do Sarajeva? Mislim, kad se već šprdaju.
Molim vas sto prije pocnite graditi autoput Sarajevo - Beograd.
Moze al preko Tuzle. Ili makar pored Dubrava.To bi bilo isplativo
Treba forsirati izgradnju autoputa Sarajevo-Višegrad-Niš. Naravno nakon toga i zapadno od Sarajeva preko Jajca i Bihaća sve do Novog Mesta u Sloveniji. Tim putem bi Sarajevo i Bosna bili stavljeni na europsku auto-kartu jer bi značajan dio saobraćaja od C.Gore, J.Srbije, Makedonije, Kosova, Albanije, Bugarske, Grčke Turske prema zapadnoj Europi bio preusmjeren preko Sarajeva i Bosne. Ne treba posebno naglašavati šta bi to značilo za privredu i turizam svih naših naroda i narodnosti.
Ni Vc ne mogu napraviti.
hahahahah... BiH predstavljao Srbin, Srbiju Bošnjak, izmedju njih Turcin...odlični preduvjeti za suradnju
Sto svi misle kad se kaze autoput Sarajevo-BG da to mora biti ravna linija od Sarajeva preko Bosanskih gudura i Srbijanskih do Beograda,pa to izgleda bezveze i nemoguce,A 5C se gradi i prema Beogradu,osim toga Republika Srpska ima u svojim projektima plan za autoput BL -Bjeljina Koji takodje moze biti autoput za beograd,a takodje postoji plan za autoput Sarajevo -Tuzla koji takodje moze biti autoput za Beograd.Znaci da nije nerealno.
MOLIM VAS DRUGI PUT RAZGOVARAJETE O AUTOPUTU DO MJESECA MOZDA TO PRIJE ZAVRSITE HAHHAAHHAHA
boze sacuvaj ,kakve nebuloze!? pa ima li kraja ovom ludilu bog te jbo vise
Pa to ti je 5C autoput i on vodi za BG.Znaci znaju ljudi sta pricaju,a RS ima u planu jos autoput Banjaluka -Bijeljina,prema tome i to ce biti autoput Sarajevo BG.Znaci nisu nebuloze.
Ma nemoj, cujj put ,mi mislili fabrika!
Gradnja k!! Nisu u stanju da naprave ovu šaku jada, a kamoli ovo.
samo na zapad. autoput sarajevo zagreb preko tuzle.
Sto je Sarovic u Bih to je Rasim Ljajic u Srbiji. Obojica su pravi.
Patite se i sa WC koridorom, kakav autoput Sarajevo- Beograd, ne lupetajte
meni taj autoput netreba. ko zeli ići u tu istočnu vukojebinu, zemlju gusli, gumenih opanaka, bijelog luka i slanine. Srbija - porijeklo primitivizma i gluposti.
kojom trasom bi mogao proci ovaj put?