Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik i njegovi saradnici su olicenje primitivizma ovog sadasnjeg vremena
Nisu Sarovic i opozicija nista drugaciji od Dodika, takodjer cetalji samo oni hinjavi "Naravno da treba vratiti izvorne nadležnosti RS, samo ne vjerujem da možemo harmonikom" Da napomenemo, Sarovic je zbog ekstremizma bio smaknut bonskim ovlastima, pa je bio i pod sankcijama, dok ga Incko nije vratio u politiku.
Pobuna u Tužilaštvu BiH: Četrnaest državnih tužilaca od Gordane Tadić tražilo procesuiranje Milorada Dodika, ona obmanula javnost da je formirala predmet https://t.co/S4SC3mZwjz
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nisu Sarovic i opozicija nista drugaciji od Dodika, takodjer cetalji samo oni hinjavi "Naravno da treba vratiti izvorne nadležnosti RS, samo ne vjerujem da možemo harmonikom" Da napomenemo, Sarovic je zbog ekstremizma bio smaknut bonskim ovlastima, pa je bio i pod sankcijama, dok ga Incko nije vratio u politiku.
Samo da kažem imaš odlične komentare prijatelju 👏 tako je svi su oni isti samo je Dodo malo iskreniji u svojim namjerama
@ hebesovo Ako su svi "četalji", "đikani" i šta već sve ne, zašto se hitno ne odcijepimo od takvih? Usput, Šarović nije bio "smaknut zbog ekstremizma", ali istina već odavno nikog ne zanima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj je Šarović gospodin
Prvo ga hebe Komšić da je nezdravljao ANP-u sad mu šarović pjeva-pijem da zaboravim 😂😂😂😂😂
Tihom vodom brijeg valja. Naravno da se politika u ovom dijelu EVROPE svodi na dnevnu politiku i vještačke krize. Al i ti tiho žališ za izgubljenim nadležnostima. Da li nam trebaju odvojene vojske, da nema sipe, kakva god da je. Nije samo dodik problem. Za ljepu pjesmu i matricu treba promijenit.
Za ovo danas treba da odgovaraju policajci Direkcije koji cuvaju Predsjednistvo. Kako je usao muzicar i unio harmoniku tako je mogao da udje bilo ko, unese eksploziv, otrov ili sta vec... Pod hitno disciplinski kazniti sve.
Тако је Шаровићу, ако треба и оружјем!
kasno je moj mirkane za sve, natrag se nemože usrali ste sve , haos je pred vratima. ovo će biti nezapamćeno u istoriji šta ste isprovocirali.
gori si ti od dodika, karadzicev ucenik
ma i vi ste govna , i vi ste protiv BiH i vi ste da se vrate nadležnosti hoće al u kurcu fukare jedne vama je samo vlast po svaku cijenu
Samo gusle pomažu mitomanima.
"Klix" briše svaki komentar koji spominje pljačku, kriminalce, privatizaciju i suprotstavlja se komentarima tipa "neće nas niko pitati hoćemo li u rat" na ovim naručenim aferama i člancima da se bavimo harmonikašima a ne planiranom poskupljenju SVEGA.
Pa sta vi kao opozicija hocete???? Glasate za vracanje nadleznosti. A onda kada Dodik vas pritisne u RS sa privatnim sudom tuzilastvom mupom itd onda se zalite pa sami ste bili slijepi vodili se ideologijama a onda opozicjna nestaje u rs.
Dodik je kralj. Uvalio narodu kiseonik za varenje auspuha, drpio ikonu, ugasio Bobar banku, rastjerao desetine hiljada ljudi iz RS-a i lijepo slavi uz 'armoniku...
Sta se imaju oglasavati Borenovic Sarovic Crnadak Engleski spijuni.Pa sta ce se drugo svirati nego harmonika nacionalni instrument.Da necemo svirati engleske gajde ili becki valcer.
Ovaj je odron.
Pogrešno bi bilo da se vraća korak unazad na izvorni Dejton. Mislim da se država treba vratiti još jedan korak unazad od dejtona, a to je ustav BiH iz 1990 bez entiteta.