Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarovic je jedan od politicara koji treba biti primjer ostalima. Mozda se neki ne slazu sa njegovim politickim uvjerenjima. Ali to je manje bitno jer covjek radi svoj posao.
eto......znamo onda za koga cemo da glasamo......bas da vidim..... usput....slazem se sa tobom
@SSHandscharDivision kad bi svi kao ti poceli djikane zvati srbima i kad bi svi kao ti balije pocele zvati bosancima vjerovatno bi ovde nesto pametno i bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Duduk kontra tebe ne može argumentima jer ih nema i onda on to u svom stilu primitivno i vulgarno lajući, neargumentirano napadajući, podlo podmećući - ukratko, sve u njegovom stilu drvosjeće i seljačine ... Samo ti guraj svoje jer si na pravom putu i jer si jedan od rijetkih poštenih političara . . . ! ! !
Jedina dva politicara koji rade dobro za BiH su GOSPODIN SAROVIC I GOSPODIN MEKTIC, sve ostale politicare treba gurnuti u kantu za smece, tu im je pravo mjesto.
SVAKA CAST SAROVICU
Kao Bosnjak se ne mogu uvijek sloziti sa Sarovicevim poljtickim stavovima ali covjek radi svoj posao najbolje sto moze.
obični srpski genocidni šuppak, koji je stao na stranu genocidne rs i srbije za vrijeme revizije.
šarović je karijerist i žešća uvlakuša, koji je podržao srbe za vrijeme revizije genocida nad muslimanima.
bravo najjaci si
PA OVAJ COVJEK BI MOGO BITI I PRVI PREDSJEDNIK BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Jeli ovo neki igrokaz iz Đikanistana?Đikani mrš u Genocidistan pa postavljaj prava.Vi ko fol došli Bošnjacima da solite pamet!Mi Bošnjaci bi trebali postaviti nekog moralnog čovjeka a ne Baketa!
@zLiSrbi Nisu nas barem Turci guzili 500 ljeta
@zLiSrbiPofafale su srpkinje ga davno od Turaka
PARAAAAAA PARAAAAAAA, JANJETINEEEE, DAJ MI PARAAAAA, DA KUPUJEEEEM, JEDEEEEM, ŽDEREEEEM, DA SE ŠEPURIIIIIM, VIKENDICAAAAAAA, MOREEEEEEEE, JA SAM GLAVNIIII, SVI ME GLEDAJUUUU, IMAM PARAAAAA, VOLIM PAREEEEEE, SAMO PAREEEEEE, DAJ MI JOŠ, SAMO DAJ, DAJ MENIIIIII, DAJ MIIIII PARAAAA DA BUDEM GLAVNIIIIII
nije istina da Dodik ne radi, radi on, ubi se, al' za sebe
Papak Dodik se ne skida s aparata, kao ni njegovi neokupani glasači.
Sagnes se ti Bosnjama
ovaj covjek je ok vidi se da je to titova partija odgajala a ne crkva i dzamija