Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučiću derpašu !! 👌👈
znam. da čitaju te picouste usnice .💄👄
Psihijatar reko da rudonja nije normalan i da ćak ni dozvolu za oružje nebi smio imati a ne voditi jedan narod. Budala će vas odvesti u bijedu jad i čemer. Braćo srbi pamet u glavu nikom nije stalo do te budalaštine koju on priziva
Trebate se svi zamisliti šta radite od naroda,dokle više sa nacionalizmom i ratnom retorikom i do kad ćemo biti najjadnija zemlja u regionu. Debile proizvodite kao na traci koji će nastaviti vašim stopama.
Ako zelis skupljati bitcoine besplatno uz pomoc igranja igrica, i ne zelis da ulazes pare, instaliraj aplikaciju na ovom linku http://cointiply.com/r/E63Qg Ima puno nacina za zaradu, i sve je besplatno, a crypto mozes isplatiti bilo gdje! Sto duze igras igrice, vise bitcoina zaradujes 😁
gledajte ligu prvaka na instagram profilu @live_match.rd
Dobili ste pola Bosne i niko vam je ne otima,zasto pravite od gotovine sirotinju.
Džaferović poziva na povratak Hrvatske Republike Herceg Bosne. Naime, bh. Hrvati su Washingtonskim sporazumom Herceg Bosnu unijeli u Federaciju Bih koja je bošnjačko-hrvatski entitet.
Haj ne .ERI!
Čuj podržaće šta se dogovore tri naroda, hahahahah. što znači ništa neće podržati i da ne priznaje visokog predstavnika kao ni dodik. A sami se ništa ne možemo dogovoriti, jedina nada je da nam se nešto nametne. Znači, Vučić rekao da ništa neće podržati.
Ni one stare mine sve nismo povadili a ni neznamo gdje su. Valja nam svima se bojat starih mina po šumama.
RS opozicija glavne zvijezde klixa. :D
Sada im guza radi ....
E to je novo, da pravoslavni Bosanac kaže da rata neće biti. Da je to Bake reko, nabavio bih odmah nešto automatsko. Ovako ostah nesiguran u nabavci.
Ma daaaaj. Pa koliko je puta Vucic nesto izjavio pa ne prodje mnogo da to porekne svojim postupcima ili izjavama.... nevjerovatno kako uporno igraju na kartu naivnosti naroda...
Nad popom ima pop.Dodik radi ono što kaže čika Putin, kao što rade i Erdogan itd…
Bosnjaci nemaju potrebe da ruse srpske lidere, Srbi su to radili sami nakon izgubljenih ratova
Bang bang bye bye RS.. ..I..
vucic je demagog
Ovaj se ljuti što nije prije dodička pokrenuo ovakva sranja u RS 🤡🤡🤡🤡