Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
No pussy, no money Šaroviću.
Dodik jedini pobjednik, a vi svirajte svi qurtzu i uvjeravajte čaršiju kako je najljepša ... aaha malo morgen
Vladajuče strukture RS-a godinama blokiraju sve pozitivne promijene i time prave štetu i svojim i građanima, federacije, a sve u nekoj nejasnoj dilemi, da li če postati država ili ostati u BiH, pa bi trebali da se razjasne, ili ostati ili otiči, a da nebi to išlo u nedogled, jer je krajnje vrijeme i blizu je opšti bankrot, trebali bi se za taj podatak, raspitati kod MZ i tvoraca Dejtona.
Je li moguće da poslije ovog sastanka Bošnjaci i Srbi kukaju, a Hrvati se ljute? Pa malo je reći da volim ovu zemlju, politika nam je zanimljivija od Svjetskog prvenstva i Walking Dead serije u paketu.
Slika u fazonu El Fatihaaa