Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek se stvarno trudi da nesta uradi
Ama ovi vise nemaju para ni za sta u drzavi. Pa se dogovorili medjusobno da tenzije povecaju pa proizvode ko fol neku krizu. Pa ce biti, nema penzija zbog revizije, Bakir ovo, Srbi ono...
Gospodine Šaroviću, srećom ste shvatili da je samo rad za zajedničko dobro ono što i Srbima donosi bolju budućnost. Podrška. Srećom upoznao sam dovoljno Srba koji BiH vide kao državu, tako da nada u bolju budućnost i dalje postoji. Pred Vama je težak put da svoje biračko tijelo okrenete od nacionalizma ka ekonomiji.
ova sarovic mi daje nadu da postoje i normalni srbi
Bosna je u krizi od devedesetih godina....kriza je nešto na šta smo navikli i naučili, baš ko srbi što su lažovi prokleti....da ste kazali da će biti katastrofa planete, smak svijeta, da je na vrbi rodilo grožđe, onda bi to moglo i nekoga zainteresirati, a pošto se radi o kontinuiranoj krizi od 92 godine, libo me rinaqa moj Mire :)
Ko ih jebe, neka se povuku, to bi im bio kraj PC (personal computera)
Kurvu politiku ostavit kurvama političarima a ekonomijom neka se bave pametni ljudi tipa Šarovića ...
Slatki ovi Arapski dolari i stanovi...
https://www.youtube.com/watch?v=RVuw5mvuVVw&list=RDNqVsDsKdQNc&index=37
https://www.youtube.com/watch?v=RVuw5mvuVVw&list=RDNqVsDsKdQNc&index=37
Cuvajmo nasu Bosnu!
Ti si Sarovicu izdajnik i poturica
Jbg covjek vidi dalje od one pljuvacke koju izbaci iz usta ;) za razliku od tebe i takvih kao ti.Sve ec se srusiti u RS za cc 3 mjeseca.Nego stampajte obveznice a mi cemo da kupujemo.U sustini kupljeni ste samo Vam nije niko to jos rekao
Samoubistvo je ono sto ovaj narod radi pustajuci vas da ga zaje8avate kako hocete.. al' opet.. narod je bir'o i izabrao sta zasluzuje..
Krize ustvari nema samo je duduk priziva da skupi poene.Sud ce reci svoje i tacka, bas kao i za referendum i 2007 , i bezbroj puta dosada, negatori genocida na respiratorima:)
Super je to ,blokada finansija i izgladnjavanje gradjana jedini moze gradjane dovesti pameti. Dok gradjani posteno ne ogladne nece doci pameti.
Blokada se odnosi na sve,osim kreditnih zaduzenja,pazljivije citaj