{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Šarović: Bit će procijenjena šteta od štrajka Granične policije

S
8.5.2012. u 15:21
0
4
Šarović: Bit će procijenjena šteta od štrajka Granične policije
0
Šarović: Bit će procijenjena šteta od štrajka Granične policije
Mirko Šarović
Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović izjavio je danas Srni da štrajk pripadnika Granične policije svakako ne ide u prilog spoljnotrgovinskoj razmjeni BiH, ali da je još rano praviti procjenu štete.
"Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u ovom trenutku ne raspolaže relevantnim informacijama o eventualnim dodatnim problemima na tom planu. Još je rano da se pravi ta vrsta procjene, ali mi ćemo je svakako napraviti i iznijeti u javnost u saradnji sa privrednim komorama Republike Srpske i Federacije BiH i Spoljnotrgovinskom komorom BiH“, rekao je Šarović.

On je dodao da je, u svakom slučaju, činjenica da bilo kakvo usporavanje spoljnotrgovinske razmjene ne može nikome da bude od koristi.

Granična policija BiH stupila je 30. aprila u u štrajk, nezadovoljna najavljenim smanjenjem plata i naknada za 4,5 posto.

Potpredsjednik Sindikata Svevlad Hofman rekao je da će Granična policija poštovati Zakon o graničnoj kontroli, ali da tim zakonom nije propisana dužina trajanja obavljanja graničnih kontrola.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: