Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam siguran da ce gospodin Sarovic dobiti apsolutnu podrsku u BiH od gradjana posto se dokazao u svome radu, pokazao je da se moze i pokazao da nacionalizam nema mjesta u politici kojom se gradi buducnost gradjana i te drzave pa i regije. Zamolio bih Sarovica da to i ucini i da sastave vladu i da pokrenu procese koje ce prepoznati i EU i svjetska zajednica. Neko mora napšraviti iskorak i samo je pitanje ko ce biti Bosanski Neil Armstrong sa cuvenom recenicom ''mali korak za mene ali''
Sreca pa bosnjooci nr mogu da biraju srpske predstavnike kao sto rade Hrvatima...Sarovic ce da tako jako lupi o pod na sledecim izborima da se nikad nece oporaviti od toga
@podstanarxxl Čuj Neil Armstrong ... koji jbni partijski BOT
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo da napomenem bosnje da ni Sarovic ne dize ruku za NATO. Radio je svoj posao, ali o drzavnim pitanjima nema drugacije stavove od Dodika.
Borenović je u Teleringu kod Mate Đakovića rekao da bi pristao na slanje ANP-a, pod uslovom da se u njega upiše i stav RS o neutralnosti. Šarović nikad otvoreno nije rekao da li bi pristao na slanje ili ne.
To Ministre.
I Šta ?Šarović sastavi Vladu,Znači li to da će šarović poslati ANP u NATO i da podršžava put BiH u NATO koji je trasirao SNSD?
lahko je popuniti parlament,staneš na prometnu ulicu, tko neradi ajd u parlament,
Pa počni. Eto ionako ne idemo na evropsko, makar da imamo gledat cirkus iz parlamenta.
poćeraj Mićo
Bošnjaci,Bošnjaci pa nije vas Dodik u ratu granatirao i ubijao nego vaši prijatelji iz SDS!!
Pobijedili ste na izborima pa je i pravedno da budete u vlasti!Ali u ........
Skupština RS da donese odluku da ne priznaje odluke Savjeta ministara do uspostave nove vlasti. Time će srpski ministri biti "razvlašćeni" a njihove ingerencije će preuzeti zamjenici ministara! A srpski ministri će biti obične ikebane!
ti su ti gori od Dodika samo da znas
Pa počni. Šta najavljuješ samo. Kao Komšić, napraviću ovo napraviću ono, kad ništa. Šarović razumije jako dobro šta znači dejtonski pa neće napraviti ništa. RS je teritorija Srbije na teritoriji BiH, bez njih nema nikakvih poteza. Zato Turci idu samo u Beograd.
Gospodine Šaroviću,imate bezrezervnu podršku gađana Sarajeva.Mislio sam na rođene sarajlije.
@valter11 Jarane, jesi i ti rodjeni sarajlija? i ja sam. oooo, pa nije moguce. i da se nadjemo na Klixu u Sarajevu? Pa ovo se zove pardox. A inace Saraovic je iz Rogatice. Ali i on je skoro kao sarajlija. Nije iz Pazara, nije iz Afganistana i Arabije ... znaci sarajlija :) Evo nas trojica u Sarajevu. Ovo se nije desilo od rata na ovamo. E nek si mi ziv i zdrav Valtere, brate moj dobri :)
sds i sda i hdz su zapoceli ovaj jad sad bi bio i red da to isprave snsd je svakako strani element i visak
Aferim, naprijed!
Šarović je kralj. Ali povrha svega sposoban politicar. P.S. Jbt nikada iz SDSa nisu slali porukr da je BiH neodrživa, da će RS i Srbija biti "jedno" kaonšto to često radi Dodik. Uvijek su znali šta je moguće u BiH a šta ne i kako tako zsjedno sa ostalima - gurali naprijed.
Dajte realne ljude tipa Sarovic, Mektic, Vukanovic, Stanivukovic i vjerujem da ih jos ima...na svim stranama. Zivimo u lijepoj zemlji, malo nam treba da svi budemo sretniji i zadovoljniji.