Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako bude jedan čovjek jedan glas i jedan predsjednik, kunem se da bi glasao za Šarovića ili Mektića.
I opet bi glasali za budale tipa Komsica, Covica ili Dzaderovica
Druže Bake mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo ! ❤️
Zamisli jedan dan se probudim i čitam ili duživim sljedeće! Građani BiH i Muslimani i Pravoslavci i Katolici stali jedni uz druge i jasno poručili da ne žele rat! Građani su jasno poručili da žele mir,veće plate i dobre standarde i u FBiH i u RS. Građani otjerali političare i uz mir traže bolji standard i sretniji život u BiH. Amin!
Druže Bake mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo ! ❤️
Ja kao Bošnjak bih glasao za Šarovića jer je bio najbolji ministar u zadnjih 10 godina. Bar nešto je uradio na nivou države.
sejdo predsjednik hrvata
Naravno da od toga nema ništa,ovo je naša BiH 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
"Ako ne napravimo izmjene od izmjena nema nista" Alan Ford
U drzavi gdje postoji porezni sistem jedan covjek, jedna porezna prijava, nekakve manjine koje ne uplate ovoj drzavi ni 25% poreza, a potrosise kao da su u Svicarskoj, a ne Bosni, potrosise vise od 70% budzeta ove drzave, imaju nesto protiv unitarnog sistema koji vazi u drzavama kojima oni teze, Srbiji i Hrvatskoj i to teze jedino tome jer su oni manjine. Patriotska strana samo treba dobro zavrnuti financijske pipe. Samo njih dobro zavrnuti da ne ide u zajednicku kasu.
Znaci gubi se vrijeme bez veze, idemo ukidati dom takozvanih naroda i zavrsiit jedan covjek, jedan glas za par dana, tako da se mozemo vjezbati kad nasih 8 shupcccica bude klimalo glavom u EU parlamentu na sve zakone koje ce donositi Francuzi i Njemci. Nesto kako to rade u Hrvatskoj danas, samo oni imaju "CITAVIH" 11 delagata na 850 delagata jedan covjek, jedan glas parlament UNIJE.
Jedi govna sa Ćovićem zajedno
i ovaj poceo raditi za HDZ
Vrijeme je da narod vec jednom ustane za ukidanje entiteta i kantona koji proždiru budžet na račun građana i omogućavaju uhljebljavanje kadrova u bespotrebnoj administraciji
Ovi mi liće na normalne Srbe. Sa njima se može.
Sud u Strazburu je rekao da svi narodi (ne samo KONSTITUTIVNI) imaju pravo da se kandidiraju na izborima i da budu birani na funkcije. Nigdje u presudi Sejdiću i Finciju ne spominje se ni Čović ni lafo "majorizirani" Hrvati. Kako je Čović uspio u tu presudu da ubaci sopstveni interes i da svi pričaju o tome a ne o SUŠTINSKOM PITANJU Sejdića i Fincija je ravno ludilu. Pa da li kod Bošnjaka ima i jedan PISMEN političar da Čoviću zavali presudom do JAJA i da njegovo kmečanje utiša?
Pandan ovoj gluposti bi bilo, kada bi moj komšija dobio presudu suda da mu je imovina otuđena od nekog trećeg lica, a da sud razmatra kako da MENI nadoknadi štetu koji nemam ništa sa imovinom komšije? Pa stvarno ovi političari u Bošnjaka su fakat debili a još debilniji su im ovi nazovi "savjetnici", kao što je savjetnik Denisa Bećirevića bio sin Maida Porobića sa 4 razreda srednje iz Lukavca...
Pa ako bude jedan čovjek jedan glas i jedan predsjednik, kunem se da bi glasao za Šarovića ili Mektića
Nakon izbora 2022. ništa se više neće moći formirati, a Hrvati će bojkotovati izbore i već vidim snage eufora u Brčkom.