Sud u Strazburu je rekao da svi narodi (ne samo KONSTITUTIVNI) imaju pravo da se kandidiraju na izborima i da budu birani na funkcije. Nigdje u presudi Sejdiću i Finciju ne spominje se ni Čović ni lafo "majorizirani" Hrvati. Kako je Čović uspio u tu presudu da ubaci sopstveni interes i da svi pričaju o tome a ne o SUŠTINSKOM PITANJU Sejdića i Fincija je ravno ludilu. Pa da li kod Bošnjaka ima i jedan PISMEN političar da Čoviću zavali presudom do JAJA i da njegovo kmečanje utiša?
Zato sto su svi mediji neprijateljski, pogotovo oni u Sarajevu. Ja da sam sef tamo, ako ih ne bih sve pohapsio i osnovao logore za njih, pa bih onda sve one koji bi mi se dosli buniti zbog toga, i njih bi strpao zajedno sa njima. To je strasno koliko su ti gadovi iz medija sarajevski pokvareni i bezobrazni i koliko oni rade protiv Bosnjana.
Pandan ovoj gluposti bi bilo, kada bi moj komšija dobio presudu suda da mu je imovina otuđena od nekog trećeg lica, a da sud razmatra kako da MENI nadoknadi štetu koji nemam ništa sa imovinom komšije? Pa stvarno ovi političari u Bošnjaka su fakat debili a još debilniji su im ovi nazovi "savjetnici", kao što je savjetnik Denisa Bećirevića bio sin Maida Porobića sa 4 razreda srednje iz Lukavca...
Prikaži sve komentare (39)