Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je vidjeti ovakvo Sarajevo..Bravo!
divno!!! prelijepo!!! nas grad!
Super!! Predivno je bilo vidjeti svu onu djecu i ucesnike festivala.
a neke od glavnih tema koje će biti približene dječijem uzrastu su ljudska prava, droga, mine, AIDS, zaštita okoliša i tolerancija. hmmm opet mi zvuci kao pripremanje za queerove kojekakve.... ama odjebaus iz naseg sehera ba... OVO JE CHARSIJA!!
Ne mogu Kroaćanska pokoljenja bez mažoretkinja...hahahah Upropastiše djecu od malih nogu.
Prelijepo...!!!
meni je ovo lijepo,a vi kako hoćete
I like it !
Vidi amera dzindzera :D
hehe danas je ovo bilo premocno nisam ni znao da me lik slikao heheh dao sam najbolje od sebe! :D Svi dodjite na Kid\'s festival u Zetru!
U.bij se i ti s njim...Imperativ rijeci \"u.bi.ti\" glasi \"u.biJ se\" a ne \"ubi se\"...on ima viska slovo I a tebi fali slovo J...tu ste vi negdje tako da ti je bolje da i ti sutis ;))
Vidi rokija :D:D Almire sine kaki si to ! !
odlicno
prelijepo,male mazuretkinje,nesto NAJSLADJE sto postoji i tako uljepsaju grad sa svojim slatkim sarenim kostimima,VELIKO BRAVO ZA PARADU I DA NAM BUDU REDOVNE,NEKA OKUPAJU GRAD U EVROPSKOM AMBIJENTU. VELIKA PUSSAAAAAAA
prelijepo,male mazuretkinje,nesto ajsladje sto postoji i tako uljepsaju grad sa svojim slatkim sarenim kostimima,VELIKO BRAVO ZA PARADU I DA NAM BUDU REDOVNE,NEKA OUPAJU GRAD U EVROPSKOM AMBIJENTU. VELIKA PUSSAAAAAAA
Roditeljima dječaka na biciklima, a koji se vozaju bez adekvatne zaštitne opreme naplatiti drakonske kazne !!!
Navlakusa....organizator pedobear.....