Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
javni gradski prevoz
Za Sarajevo treba imati dusu :)
Sarajevo bez papaka :)
Da ga papci napuste
Moj grade želim da te papci napuste
Sta pozeljeti gradu u kojem se ne moze havetno zivjet?
h
ma samo da sosoni odu iz njeg i odma nebi bilo kriminala , a da vratimo stare komsije srbe i hrvate
Da odu iz njega Arapi, Turci i Sandzaklije, a da se vrate proterani Srbi i Hrvati!
o "sarajkama": samo gomile sisa i guzica obučene u konfekciju utegnutih farmerica. o "sarajlijama": jedno veliko Ništa.Bezlične prazne pivopije koje još kao javku izgovaraju "baaaa".
Na Kovače djeco ! Tamo su oni zbog kojih vi još možete i da pomislite da Sarajevo postoji.
Od sarajeva ostala je samo forma i ime a i to je upitno jer imamo istočno sarajevo i federlano.Jedna udvojena palanka naseljenja nevoljnicima iz istočne bosne,sandžaka,posavine,krajine.Um ove kasabe vratio se u srednji vijek.Vlada zakon jačeg,nema negdašnje solidarnosti,kultura ako je i bilo zbrisana je do jelene karleuše,organizovanog kriminala,jednog jadnog "kokošarskog" mentaliteta koji živi od utakmice do utakmice ...Beznađe,nezaposlenost,učmalost koje jedino oko čovjeka od 18 godina može da igroriše dok roni u moru Sarajevske pive.
Nema vise Sarajlija ! Ovi što se potpisuju su dezerterska djeca čije su "babe" s prvim aprilom 1992 zdušili u Njemačku a onda se vratili kao uvaženi i zaslužni građani.Svi moji prijatelji s kojim sam se borio ili su na "Kovačima" ili Australiji,Americi Novom Zelandu...Ovo nisu Sarajljije već Sarajevci... A šta ja mislim o Sarajevu,ništa.Ono više ne postoji.
Bolji mi smo potrebni Sarajevu.
Sta zelim svom gradu?Zelim mu da mu se nikada ne ponovi 6.april 1992 godine.I to mu je dovoljno za buducnost..Ostalo ce doci samo po sebi, ljudi su se vijekovima mjenjali Sarajevom ali su dolazili i odlazili, smjenjivali se vladari, carevine al Sarajevo je ostalo i opstalo. Sarajevo ce biti sve ostalo ce proci...i vladavine i anarhije, i malogradzanstvo....
dragi grade sretan ti rođendan!!!! nadam se da će ti slijedeće godine donjeti nešto bolje, ali sumljam....sve je počelo od momenta kada su preuzeli vlas oni koji nemaju dušu, ni poštenje...onda su dolazili drugi i nisu poštovali tebe...vlada neka druga kultura, ali to nije kultura koju je ovaj grad imao nekada...svi vode svoju politiku..... Moj otac se borio za tebe, bio u logoru , a na kraju je jedva izganjao penziju...ja imam 30 godina i nemogu da dobijem posao pošteno, jer moji nisu sandžaklije, jer nemaju nikaoga na vlasti, jer ja nemam štelu niti novac da je platim...e pa dragi dragi grade... sretan ti rođendan!!!
http://www.facebook.com/pages/Sarajevo-besplatan-gradski-prijevoz/357593427694557