Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta cemo im prijavljivati kada oni ne reaguju na to? Boli ih ona stvar. Vise puta sam prijavio razna kaznena djela i to PISMENIM PUTEM, ukljucivo drogu, ma nisu ni prstom mrdnuli, a kamoli da su dosli na lokaciju....
koja si ti cinkara hehe
PRIJAVITE pljacku naroda od vladajucih politickih elita koji prodaju drzavu zarad vlastitih finansijskih interesa.
@amy88 samo da posalju onu listu poslanika nisu prstom mrdnuli ... ali krivi smo mi nisu oni, mi ih izabrali
Jesu moderni *ebo ih viber, izađite na ulicu. U ovoj zemlji su masovno zaposleni nesposobnjakovići i to u važnim institucijama i ustanovama, a mi stvarno ako preživimo kao BiH imamo nevjerojatnu sreću. Sve nogom u guzicu.
Na Carsiji policija ne postoji, radi sta ko hoce, kola se parkiraju na uluci da se uplati listic, svrati po somun itd. Vlada totalni haos a policajca nikada vidio nisam.
@Walterova sjena, tacno tako. Vise puta se policija setka na mjestima navedenih prekrsaja i ponasaju se kao da se to njih i ne tice.
Dali ce se moci slati dojave za kladjenje policiji?
Hajd rekoh da registrujem broj. Nikad se ne zna. Kad ono pise Last seen 30 min ago. Izgleda da ce im azurnost biti glavna odlika.
Evo nek klix anonimno da IP adrese ovih nakaradnih i velikih bosnjaka, srba i hrvata sto truju po klixu i pisu poruke mrznje ... pozatvaraj to i baci kljuc
Klix od njih zivi a i oni pisajuci za nekog.
I prijavis, a oni proslijede tvoj broj izvrsiocu kaznenog djela, hehehehe
@acer5101 još te stave za admina u njegovoj grupi he he
@acer5101 Na to sam pomislio. Koliko ima kojekakvih gazdica kafića i sl. pa ostavljaju auto po trotoarima, pa sam dosta puta morao sići sa dječijim kolicima na cestu i izložit se opasnosti zbog jednog koji kupi murjake sa 2 besplatne kafe.
jednom prijavio, nikad vise. poceli da mi dolaze na vrata kao da sam kriminalac, non stop neke izjave....ma zdraaaavo
hahahhah i ja sam za komsiju davao izjavu 50 puta... kad god sta, meni na vrata
Sad ce da padaju ko kruske,svi imaju mobitel a plus gratis
Servis za Fočake
Sad fino uslikas napises i posaljes sve sto je za prijaviti policiji.Napokon nesto pametno.
yes yes nazoves i kazes lik vozi 200 km/H na obilaznici i kazu ok ok hvala i to je to
Čuo sam da policija ide na kurs šest mjeseci, uče se pritisnut na Viber
Na sta nazvati kada covjek ima problem? Ne postoji osoba u BiH koja zna sve ove silne brojeve koje nam omogucavaju. 122, 123, 124, 1282, 1182, 1272, 121, Viber komunalni, Viber policija Stari grad, Sigurna kuca, Gorska sluzba, Nasilje u porodici, Viber policija x 7 stanica, Eko policija, PDV inspekcija, Inspekcija katonalna, Inspekcija Federalna...itd itd
@lola23 Kad nazoveš pa ti kažu ne prijavljuje se ovdje nazovi lokal 505. Monty Pajton
Odlicna stvar ! Napokon nesto pametno !