Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo nešto i edukativno na sa-x
U jednoj zemlji EU jedan gradjanin se zalio sto opstina ne posipa biciklisticke staze solju i pijeskom kad pada snijeg, a opstinski rukovodilac mu odgovorio da na bicikl stavi zimske gume i sve ce biti u redu. Nakon dva dana rukovodilac smijenjen. NARAVOUCENJE: Smjenjivati nesposobne policijske sefove i natjerati policajce da se CESCE nalaze na pravom mjestu i u pravo vrijeme, ne da rastjeruju stare nane kad prodaju vunene carape ispred trznice.
Nije mi jasno kako ih raja neprepoznaje po tramvajima toliko su ofirmi i providni da to niije normalno.Sva im je sreca da mene nisu pokusali opljackati jer bi primjenio neku kinesku vjestinu na njihovim facama.
Samo šerijat. Fic i ode rukica :)
zbog toga, (glupog zakona) ovi idoti su opet na ulici \"gdje nastavljaju po starom\" i zato policija upozorava građane da... šta?! nije pravedno. zatvorite stoku!
kaze jedan moj komsija; \"kad jedan na sibici zijani, odmah se rode trojica novih\". toliko izvikane stvari, a ljudi ne paze. aBd ce se uvesti rezanje ruku
A da izvadiš 9tku i smjestiš mu zrno među oči onda bi čekao 5-6 godina da dođeš na red da odležiš kaznu. OK, ja sam za 9tku.
sta ces.. nismo u Dubaiju
Lijepi šerijat.. Ruka cap i kradi opet ako smiješ...