Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlije svaka čast,skidam vam kapu,dočekali ste pravog gosta na pravi način.Hvala vam i sa moje strane.
smijesni su mi neki komentari. jednostavno covjek fakat shvati da nekim ljudima u zivotu nista nije zanimljivo niti pozitivno. Bacili su se u neki dugotrajni pesimizam i ne samo sto ga odrzavaju u sebi nego ga sire i na ostale oko sebe. Ovaj clanak je divan, i nasem Seheru treba sto vise ovakvih vijesti. Samo naprijed. Ovo je pozitivac dana.
divi banceta sto se skocko
koga vi lažete da je ovo najčitaniji članak ovo je komunistički portal.... najcrnja vremena informbirovske propagande
Normala ba. Nisu svi ljudi na Balkanu prokleti mrznjom i optereceni sovinizmom. Ali neka ispadne ljudina, pa izadje u Mostaru na glavni trg i otvoreno pozove svoje zemljake i njihove komsije na otvoreniji suzivot, zajednicko skolovanje, toleranciju i uzajamno postovanje onog sto je nominalno drukcije, a sto je do prije samo 25 godina bila najnormalnija stvar na ovim prostorima i nesto cime smo se ponosili u svijetu.
Zahvaljujem.Kako sam morao znati?Pa da sam znao ne bih pitao,u mom kraju soka od smreke nema,nekoristi se,vjerovatno što nema ni smreke.
@Pitanje Sok od Smreke, tacnije bobica smreke, dobor ste pretpostavili. Mislim da biste ipak to trebali znati! Neka. Svaka cast. Komsija je ipak komsija. @... tacno je da je Mesic jegenda i ostace ali, mi moramo dalje zar ne?
A ta smreka,je li to neko piće,ima li to kakve veze sa smrekovim bobama,šta je to,stvrano neznam,alkoholno,bezalkoholno,slatko,kiselo????
I opet ga Ivo znalacki suknu onima sto su glupi cak i u vicevima. Bravo Ivo care samo ti radi posao za Hrvate i Hrvatsku i jos ti nagradu daju
Znam ja.. nikad a mozda ni tad.. sumarima nije mjesto u seheru njima je mjesto sa balvanima..
zna li iko kad ce dodik navratiti na smreku i kahvenisati u sebilju
Ivo je legenda, i najdrazi mi politicar u regionu...naravno i prethodni predsjednik Hrvatske Mesic je takodjer bio veliki prijatelj BiH kao ovaj, i zbog njih gajim posebne emocije prema susjednoj nam drzavi, koju na neki nacim smatram svojom :)....samo tako Ivo, sve najbolje i da Hrvatsku odvedes sto prije u EU....A za one sto im smeta njegova posjeta, samo traze novu zrtvu da usmjere svoju mrznju i bijes..VOZDRA
j,e,b,o ovog. mesic je za ovog legenda legendi.
E bosnje glupe docekale gay predsjednika ko bega, a Predsjedništvo BiH nedavnom posjetom Zagrebu vratilo se uvrjedeno.
nek Jabucara nisu masili....cccccc
Ma nema,bolan, raje do Sarajlija.
Bravo Sarajlije , bravo Josa brat moj ! :D