Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojka radi 0/24. SDA na aparatima...
Kako je zelenasima krivo, ljudi su za nepunu godinu mandata vise uradili nego sto su ovi mogli zamislit.
Biće sendviča za ove gore, sa svinjetinom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jos da policija pocne kaznjavat auta koja se parkiraju na autobuskim stanicama kako ne bi dolazilo do zastoja saobracaja.Kako niko ne primjeti da svaki skoro autobus tokom dana ne moze uci da primi putnike jer stoji neki levat sa autom? Odma blokira i zaustavlja citavu saobracajnu traku. Trolejbusi pogotovo.
Na Socijalnom papci odu u banku, u AS i ostave po 15 minuta auto...
Ovi stvarno rade, doduše i plaćeni su da rade. Problematično je što objavljuju naštimane konkurse za direktore svih javnih ustanova u Kantonu, niti Bakira Hadziomerovica ima u sudskom registru evidentiranog da je bio na rulovodecoj poziciji, niti Amara Dovadzije, a obojica su postali direktori javnih ustanova, iako ne ispunjavaju uslove.
Opet neke fikretove maline ovo da se siri korona i sda nesto ne znam
Odkad je ovo u Tuzli. GIPS je ovo uveo prije nekoliko godina.
Mora da je neka donacija, jer prosto je nemoguće da Musliman nesto uradi sam i bez pomoći donacije
Manite se ćorava posla, kupite nova vozila
Napravite to po uzoru na Istanbul, npr. Dopunjive karte koje koristiš i dopunjavaš po potrebi, koliko hoćeš da se voziš, toliko dopuniš. A ne da to bude fiksna cijena mjesečne karte. Samo napravite razrede: koliko košta vožnja za zaposlenog, nezaposlenog, studenta, penzionera i na osnovu toga napravite različite kartice.
Ovo clanska kartica Gras kladionice. Zbroj tramvaja od 14h-15h.... Obustava tramvaja radi prevrnutog auta na sibama DA 1.60.....Hocel revizor izbacit curu bez karte DA 1.05... Hocel revizori uzet' repa od turista DA 1.01....Hocel te tramvaj bacit kad se zaleti u desno vise puta ili lijevo
I ima ponuda hocel vozit neki mazlum trolu koju 10 puta zakoci prije semafora da ti musaka izadje na usta 1.75
Bravo za projekat.
Hahhaah Islamabad otkrio toplu vodu
Sarajlije to rade godinama uđeš i ne platiš bez kontakta...
Sarjevo nema gradski prijevoz nego ima pokvarene rashodovane autobuse i tramvaje kojima se prevozi sarajevska stoka, koja unistava i to malo sto ima, a rade po rasporedu voznje kad dođe dođe. Na jednom tramvaju procitah da je 97 godine doniran Sarajevu kao donacija iz Češke. Česi ga donirali Sarajevu kao polovnog i rashodovanog 97 godine a on jos kruzi po Sarajevu. Ove kartice su cvijetni ukras na kuci koja tone tone sve dublje u propast. Gras treba hitno ugasiti i rastjerati bandu.
Uvesti trekere i kazne vozačima ako se primaknu jedan drugom na manje od 1 km.
I mjenjati kada se student zaposli nezaploseni zaposli i zaposleni izgubi posao Nidje veze
Ovakve karte nece biti moguce da revizori kontrolisu , jel to znaci da nema vise toliko revizora u vozilima JP
Revizori dođu sa napravom, ti prisloniš i njima pokaže da li je sve uredno
Jedini projekat kojeg ce izgurati sano zahvaljujuci Steti