Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Boze kojim putem ide ovaj svijet,plavuse i pismo podrske prodavacicama ljubavi,cije li ste da mi je znati i ko vas tako vaspita ...kako se niko nije sjetio da dijeli pisma penzionera koji su radni vijek proveli radeci postene poslove a sada nemaju ni za rezije
otkad se to za k.u.r.a.v.e kaze seksualne radnice?!
Kretenu reci da je kreten, lažovu reci da je lažov, krkanu reci da je krkan ali kurvi uvjek reci da je dama. Težak je to život i naporna je to profesija, ne treba im na muku prisjedat.
Kretenu reci da je kreten, lažovu reci da je lažov, krkanu reci da je krkan ali kurvi uvjek reci da je dama. Težak je to život i naporna je to profesija, ne treba im na muku prisjedat.
OVO JE PISANCIJA ZIVAAA
Baš bih volio kada bi na ovom portalu pisali pune nazive tih organizacija. Dali iko zna šta znaći ta skraćenica Udruženje PROI ???????. Vjerovatno nezna ni ovaj novinar što je pisao ako je uopšte novinar. Kod nas se ovaj dan ne može slaviti niti obilježavati jer prostitucija osim u politici nije legalizovana.
ja bi volio doci do broja ove prodavacice ljubavi sto je napisala ovo pismo...
trebate podrzavati blud i prostituciju cime automatski podrzavate organizovani kriminal pozdrav za M.C :)
Kuda vodi ovaj svijet i Sarajevo....Ne znam samo otkad je to prostitucija legalizovna u Bosni? One pozivaju svoje klijente koji kupuju \"ljubav\" na red fol stop nasilju!!! takav vid zaposlenja se trazi u zemljama EU u kojima i postoji takav zakon o zastiti istih. Mijesate nasilje nad zenama, silovanje zena koje su u sigurnosnim kucama, sa ovim koje stoje kod Lasve .....sorry
Nije ni cudo da narod ima takve komentare jer iza kompjutera sjede vjerovatno neobrazovani ljudi koji jedino i znaju da osuđuju druge jer nisu dovoljno hrabri ni obrazovani da kazu bilo sta pametno.Svi mi sigurno poznajemo nekoga ko je imao tezak zivot i ko je bio zrtva okoline..pa sta sad treba tu osobu jos vise gurnuti prema dnu...fuj kako su nam sugradani ograniceni a svi bi u E.U. :)))
pa ove sto su dijelile pisma i jesu prodavacice ljubavi ;)
sa tim pismom kod istih imaju 30% popusta za obavljeni posao :-)
Ma ja bi prio oženio prostitutku nego bulu.
Ove su stvarno skrenule...
Ye8o li vam ova ravaku mayku.
Kakvi penzioneri i bakrači, o čemu vi pričate.. je li iko pročitao ovo pismo. Radi se o ljudskom biću, ženi, djevojci, kćerci!!! U jednom momentu biva silovana od strane 4 mladića (20 godina) i potom opljačkana. Eto kakva omladina hoda našim ulicama. Pita li se iko od vas šta su još spremni uraditi? , ko svi se sekirate za penzionere, nemojte bogati. Ako nemate šta pametno reći, pričekajte temu o penzionerima pa tamo serite.. . I još se pitamo zašto nam je ovakva država....
nek mami prodaju ljubav za 50 i vise KM