Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od ovog treba napraviti turističku atrakciju
Futuristicku atrakciju xaxa!!
Bistrička gamad. Sinovi klošara, lopova i majki kurvi. Bijednici, danas su tu, sutra ili pod zemljom ili u zatvoru. Yebo im ja familije bistričke ko ih okoti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad posto Elektroprivreda ne moRe vise izvoziti struju nek lagano uvedu smrtnu kaznu Elektricnom Stolicom... Maloljetnike zajedno s tim laptopima,kamerama i dr. za m**a i na stolici...
Nista covjek nije slagao. Cak petorici mojih jarana je ukraden auto, a jednom cak i dva puta.
tako ce nam biti uvijek,obijanje je postalo svakodnevna radnja...
Ovaj natpis ima veći značaj od stopa Gavrila Principa!
Klasicno Bosanski - stiti kriminalce, maloljetne delikvente, a posten narod - kupit ce novo. Samo sta je sa onim postenim narodom sto je teskom mukom zaradio ili dosao do onoga sto mu je ukradeno? Kao npr. invalid iz SBK koji i dalje otplacuje kredit za auto koje mu je ukradeno 2007. godine?! Fuj drzavo!
"Iz mog iskustva, gdje sam veliki broj puta pokušao animirati policiju i organe vlasti, jasno je da nam je svaki legalni put za reakciju i promjenu onemogućen, zbog čega smo dovedeni u situaciju da moramo prekršiti zakon da bi ukazali na kriminal“, kaže autor za Klix.ba Nažalost, ali je to tako
Autobus zakon, zaboli me i za parkingom i za dijelovima i za gorivom, izvalim se, "turim" muziku u uši i relax.
ima postenih u sarajevu :-) al sam se nesto zapitao posto on zna koliko se krade tu i sta se sve krade da on nije taj sto krade...
Enjoy parking, it may be your last... :)
Sad ce svi da se slikaju pored ovoga
Denzel nesmije sam sebi razbiti stakla hahhHhahahhahhahahhah hahhhahhahahahhaha
Fino od autora grafita sto je ovo uradio!!
Moram ovo napisati na svoje parking mjesto ispred zgrade, da nekom ne obiju auto k'o meni sinoć ! Poruka za lopova koji mi je obio auto: Dabogda i tebi neko obio auto da vidiš kako je meni bilo, kad sam vidio šta si mi uradio magare jedno !
Čovjek na vrijeme upozorio.
Potrebno je dodati da ukoliko ste policajac nemorate se plasiti jer policajci znaju ko to radi i sto je jos gore onisu ga vise puta fatali ali posto je sud korumpiran puste ga i tako sve u krug. Jadna je drzava gdje policajac i lopov suradjuju, a sustvo korumpirano.
dobar savjet zlata vrijedi ,bravo ti ga dobri čovječe